clanek-1
  • A-tým

  • 26.02.2020

Generálku sehrajeme proti plzeňské rezervě

V sobotu 29.2. v 15:00 se Dukla utká s B-týmem plzeňské Viktorie. Zápas, který se odehraje v Blšanech, je pro oba celky generálkou před začátkem jarní části sezóny. Svěřence trenéra Skuhravého pak příští víkend čeká první mistrovské utkání s Viktorií Žižkov.

Rezerva Viktorie Plzeň je účastníkem ČFL, skupiny A. V podzimní části sezóny si celek nevedl vůbec špatně. Přezimoval na čtvrtém místě s 28 body, na suverénní Mas Táborsko však ztrácí deset bodů. Plzeňští vynikali především v obranné činnosti, na podzim obdrželi pouze 16 branek.

Svěřenci Pavla Horvátha v zimní přípravě porazili Slavoj Vyšehrad i Jiskru Domažlice. Utkání s Vyšehradem pak trenér Horváth komentoval slovy: „Je to sice stále jen příprava, ale kluci si v zajímavém utkání na Vyšehradě alespoň sami sobě dokázali, že když budou poctivě makat, plnit pokyny a věřit svým schopnostem, můžou se rovnat i s o soutěž lepším soupeřem.“ S druholigovým Sokolovem pak vybojovali remízu 2:2. V posledním utkání nestačili na Pardubice, kterým podlehli 0:1.

Dukla do toho!