clanek-1
  • Klub

  • 30.09.2012

Hráči na hostování a farmě Dukly Praha

Své zápasy měli o víkendu na programu i hráči, kteří jsou z klubu na hostování i ti, kteří nastoupili za naší farmu. Jak se jim dařilo?


Hráči na hostování:

Miroslav Markovič, který hostuje v jihočeském Dynamu, zůstal v sobotním utkání pouze na lavičce náhradníků. České Budějovice i bez něj porazily v FK Teplice 3:2:

Tomáš Pospíšil znovu nastoupil v základní sestavě Baníku Most, který ale prohrál v domácím utkání se Sokolovem 0:3. Tomáš byl v 64. minutě střídán,

Jakub Sklenář odehrál v dresu Pardubic první poločas zápasu proti Táborsku, poté byl střídán Hundákem. Pardubice nakonec vybojovaly remízu 1:1 a to gólem z poslední minuty.  

Bohemians 1905 zavítali na půdu Čáslavi, se kterou se rozešli smírně 0:0.  Michal Šmíd odehrál v obraně vršovických celý zápas a přispěl tak čistému kontu. Ondřej Šiml do utkání nastoupil jako střídající hráč v 88. min.

Farma:

FK Kunice změřily síly s jedním z favoritů ČFL Chomutovem. V tomto atraktivním duelu Kunice vedly už 2:0 (4. Rejhol, 25. Belšánek), ovšem domácí Chomutov utkání otočil a nakonec bral všechny tři body za vítězství 3:2. Z Dukly nastoupilo několik hráčů - Šebek, Radoš, Hell, Tenkl, Engelmann a Jíra.