clanek-1
  • A-tým

  • 30.10.2019

Dominik Preisler prodlužuje o tři roky

Dukla prodlužuje smlouvu s mladým obráncem Dominikem Preislerem o tři roky. Dominik se vrátil zpět do Dukly po ročním hostování v Jihlavě a v současné době je jedním ze základních stavebních kamenů dukelského A týmu.

Dominik přišel na Julisku už v roce 2009 a v dresu mládežnických týmů Dukly odehrál celou řadu zápasů. Loňskou sezónu strávil na hostování v Jihlavě, kde odehrál 20 utkání ve druhé lize a zasáhl i do obou barážových zápasů. Od června letošního roku je zpátky na Dukle. Ve F:NL zatím odehrál všech 13 zápasů a vstřelil 1 branku. Mladý obránce zasáhl také do třech utkání MOL Cupu, ve kterých vstřelil dohromady 2 branky.

"Klub se Dominikem a jeho agentem dohodl na prodloužení smlouvy. Dominik je v současné době naším nejproduktivnějším hráčem co se týká gólových asistencí a vstřelených branek. Přejeme mu hodně zdraví a sportovních úspěchů spojených s našim klubem," uvedl sportovní a výkonný ředitel Pavel Vandas.

"Po roční pauze, kdy jsem byl v Jihlavě na hostování, se to tu hodně změnilo. Změnil se skoro celý tým, ale vytvořila se tu nová parta, která má chuť vítězit. Jsem rád, že jsem součástí tohohle týmu a že jsem mohl prodloužit smlouvu na Dukle o další roky. Máme velký cíl postoupit zpět a celý tým na tom pracujeme každý den. Věřím, že se nám to povede," vyjádřil se Dominik Preisler.