clanek-1
  • A-tým

  • 09.10.2019

Opět se hlásí podzimní brunch s Duklou

Srdečně Vás zveme na v pořadí již třetí brunch s Duklou. V neděli 3. 11. 2019 se sejdeme v útulné dejvické kavárně Café Záhorský. U dobrého jídla si budete moci popovídat s hráči A týmu a probrat třeba sobotní domácí utkání s Líšní!

Co je lepšího, než se jednoho chladného podzimního rána sejít v krásné kavárně a za dobrého jídla a pití si popovídat s dalšími dukláky a duklačkami? Minulou sezónu se akce povedla, tak jsme se rozhodli ji uspořádat znovu. Rodinná kavárna Café Záhorský pro nás připraví výtečná vajíčka, slaninu, párečky, croissanty a další dobroty, k pití si budete moci nabídnout džus a domácí limonádu, vše formou švédského stolu. Pokud však budete mít chuť na něco dalšího z nabídky kavárny, budete si moct doobjednat u obsluhy.

Brunche se zúčastní i několik hráčů A týmu, kteří se už těší, až si s příznivci klubu budou moci popovídat v neformálním prostředí.

Abychom věděli, kolik občerstvení je potřeba připravit, je nutné se na brunch závazně přihlásit. Prosíme Vás, abyste nás o své účasti informovali na mail chcinabrunch@fkdukla.cz. Při registraci prosím uveďte celé Vaše jméno a počet osob, které dorazí s Vámi (dospělí a děti zvlášť). Kapacita kavárny je omezená, proto se registrujte co nejdříve. Fanoušci bez rezervace nebudou do kavárny vpuštěni.

Těšíme se na Vás!

Shrnutí

Kdy: v neděli 3. 11. 2019 v 9 hodin (tedy den po domácím utkání s Líšní)

Kde: Café Záhorský, Eliášova 1, Praha 6

Cena za osobu: 150 Kč (děti do 12 let mají vstup zdarma)