clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 23.09.2019

Třetí kolo Mol Cupu Dukla odehraje v Domažlicích

Po výhře nad Královým Dvorem se svěřenci trenéra Skuhravého představí na hřišti Domažlic, které z poháru vyřadily druholigové Ústí nad Labem. Ve třetí lize se však Domažlice trápí a poslední tři utkání prohrály! Na hřiště Jiskry zavítá Dukla ve středu 25. 9.

Domažlice jsou účastníkem ČFL skupiny A. Po sedmi kolech jsou průběžně na 10. místě s devíti body. V posledních třech zápasech nestačili svěřenci trenéra Vaigla na Rakovník, Vltavín a rezervní tým plzeňské Viktorie. „Hodně bojovný zápas z obou stran. Myslím si, že jsme hlavně druhou půli měli navrch a měli dát minimálně jeden gól z šancí, které jsme měli. Prohra a ztráta všech bodů je pro nás velké zklamání,“ komentoval utkání s Vltavínem obránce Jakub Teršl.

Ve druhém kole Mol Cupu Jiskra přivítala na svém hřišti Ústí nad Labem. Arma po prvním poločase vedla 2:1, Domažlice však ve druhé půli dokázaly vyrovnat. Když o vítězi nerozhodlo prodloužení, došlo až na penalty, ze kterých vyšli vítězně hráči z domažlického klubu. „Štěstí k fotbalu patří. Zasáhli jsme v zápase do obrany, se kterou jsem nebyl spokojený. Vyříkali jsme si to. První půle mi přišla, jako kdybychom si přišli jen zahrát. Ve druhém poločase jsme se zvedli, síly nám ale docházely. Ústí nad Labem nás přehrávalo a modlili jsme se, aby nám něco do brány soupeře spadlo. Měli jsme štěstí, penalty jsou o náhodě,“ uvedl po zápase trenér Jiskry Pavel Vaigl.

Dukla v posledním zápase porazila Ústí nad Labem 3:2. V tabulce F:NL jí patří 4. místo. Do třetího kola Mol Cupu postoupila přes Králův Dvůr, který porazila 2:0. Dejvický celek se s Domažlicemi utkal v národním poháru v roce 2017. Tenkrát se z vítězství radovali západočeši. Dukla má tedy Domažlicím co vracet!