clanek-1
  • A-tým

  • 18.09.2019

Cestu na sobotní zápas zkomplikují uzavírky

V sobotu 21. 9. v 10:15 přivítáme na Julisce Ústí nad Labem. V sobotu bude zároveň probíhat závod "Pražská padesátka" a uzavírky se dotknou i okolí stadionu a jízdní řád autobusů MHD bude omezen.

Stadion se otevře v 9:15. Vstupenky je možné zakoupit výhodněji přes SMSticket do pátku 20. 9. 2019, v den zápasu také můžete vstupenky zakoupit online, ale již za plnou cenu, která bude i na pokladnách. Připomínáme fanouškům, kteří si koupí vstupenku v předprodeji (fyzicky i přes SMSticket), že pro ně je určen zvláštní vstup směrem k zastávce MHD, není potřeba, aby čekali ve frontě u pokladen. Děti do 15 let mají vstup zdarma.

Od 9:30 proběhne kolem stadionu uzávěrka ulic Bechyňova, Na Šťáhlavce a částečně i ulice Šárecká. Uzavírky kolem stadionu by měly být maximálně do 10:30. Bude také omezena doprava autobusu MHD linky č. 131, kde poslední autobus, který se dostane na zastávku "Juliska", bude odjíždět z Hradčanské v 9:36, v opačném směru vyjede poslední takový autobus z Bořislavky v 9:29. Autobusy, které budou následovat, budou čekat na zastávkách před uzávěrkami, dokud Policie ČR opět neobnoví průjezdnost dopravy. Doporučujeme využít pro cestu na stadion dopravu tramvají č. 8 a 18 do konečné zastávky "Podbaba". Pro pěší žádné omezení nebude.

Dále je stále uzavřený spodní stánek z důvodu rekonstrukce a tentokrát  nebude otevřený ani provizorní výčep, který byl umístěn pod sektorem C s nápisem "U", a to z důvodu malého využití.

Přijďte podpořit Duklu!