clanek-1
  • Články žáci

  • 24.09.2012

Žáci proti Meteoru i Karlovým Varům bodovali

V sobotním utkání proti Meteoru Praha zvítězila patnáctka 6:2 a čtrnáctka vysoko 10:0. Stejným způsobem brali body i mladší žáci, tentokrát na hřišti soupeře zvítězili nad Karlovými Vary, U13 13:6 a U12 20:1.

FK Dukla Praha U15 - FK Meteor Praha VIII - 6:2 (2:1)

Branky: Doležal 3x, Tkachenko 3x.
Sestava: Řepa - Jardeky (45. Tomaides), Kaník, Šíma, Aidar (35. Kocourek) - Šimek, Joun (45. Nikrmajer), Doležal - Král (35. Pusch), Tkachenko, Koubek (35. Masopust).

Hodnocení utkání: "Celé utkání jsme hráli proti velice kvalitnímu a houževnatému soupeři. I když výsledek napovídá jednoduchému utkání, tak tomu určitě nebylo. Od prvních minut jsme se snažili kombinovat po zemi a být silní v situacích 1:1. Po celé utkání jsme se snažili kontrolovat prostor a až na několik výjimek se nám to i dařilo. V druhém poločase jsme během 5 minut vstřelili 3 branky a to nás uklidnilo. I za nepříznivého stavu se soupeř snažil hrát a tlačil se do branky. My jsme měli v některých šancích soupeře i trochu štěstí."

FK Dukla Praha U14 - FK Meteor Praha VIII - 10:0 (5:0)

Branky: Bažo 4x (Janko 3x, Palivec), Janko 3x (Kysela, Mentberger 2x), Palivec (Mentberger), Mentberger (Štědrý), Hamborský.
Sestava: Šťovíček - Hamborský, Praus (48.Bažant), Kysela, Mareš - Kubů (48.Gabal), Mentberger (48. Bažo) - Šimonovský, Janko, Palivec.

Hodnocení utkání: "Územní převahu jsme vyjádřili stejným počtem branek v obou poločasech. V prvním poločase jsme byli několikrát chyceni do ofsajdové pasti (špatným náběhem nebo pozdní přihrávkou). Postupně došlo ke zlepšení spolupráce a díku tomu jsme se dostávali často do situací, kdy náš hráč běžel sám na brankáře. Nejvíce fungovalo spojení Bažo - Janko, kteří narážečkami v rychlosti překonávali obranu hostí. Podobně jako v Litvínově i dnes v některých pasážích jsme měli špatný první dotek, pohyb bez míče a hráči v obranné řadě s komunikací a technickou kvalitou!"

1. FC Karlovy Vary - FK Dukla Praha U13 - 6:13 (2:5, 0:2 / 0:3, 4:3)

Sestava, I.: Záhora – Žáček, Hamborský – Tříska, Ferreira, Švihálek, Houha – Rattay - Bohdan. Sestava, II.: Slanina - Štěpánek, Kalabis - Nussbauer, Tvrdík, Vácha, Babka – Drozd - Švarc.
Branky: Ferreira, Bohdan, Rattay, Nussbauer 2x, Babka 2x, Houha 2x, Tvrdík 2x, Drozd 2x. ŽK: Záhora.

1. FC Karlovy Vary - FK Dukla Praha U12 -  1:20