clanek-1
  • Klub

  • 20.09.2012

Dukla následuje „zelenou“!

Už na pražském derby se Slavií se Dukla, a s ní celá Juliska, připojí k vršovické Bohemce a začne nalévat veškeré nápoje do vratných kelímků.

Vratné kelímky se hojně využívají na hudebních festivalech a v zahraničí jsou standardním vybavením občerstvení stadionů například v německé Bundeslize. A proto se Dukla rozhodla tuto „zelenou“ vlnu po vzoru Bohemians 1905 následovat. Jejich hlavní předností je EKOLOGIČNOST. Skončí tak odhazování kelímků do košů, na zem a různě po okolí. Tím se zmenší i odpad a náklady na jeho ÚKLID v celém prostoru stadionu a ušetřené peníze budou moci být využity lépe. Kelímky budou sloužit i pro MARKETINGOVÉ ÚČELY. V plánu je vydávání kelímků s fotkami hráčů či logem klubu.


Jak již bylo řečeno, do kelímků budou nalévány veškeré nápoje prodávané na stadionu. Vratnou zálohou za jeden kelímek je 30 Kč, kterou každý divák obdrží při jeho vrácení nazpět. Pokud se rozhodne, že si kelímek ponechá, může si ho bez problémů přinést na příští domácí utkání. 

Na výkup kelímků budou uzpůsobeny veškeré stánky s občerstvením plus jeden speciální, zřízený pouze pro tyto účely u východu ze stadionu.

Více informací o kelímcích naleznete na stránkách výrobce NICKNACK.CZ.