clanek-1
  • A-tým

  • 11.09.2012

Vojtěch přeučil odpověděl na dotazy fanoušků

Přinášíme odpovědi hráče A týmu Vojtěcha Přeučila na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci.

Dotazy neprošly redakční úpravou.

Zdravím Vojto a zajímá mě, jakou roli na hříšti budete mít v Dukle. Myslím, že v Táborsku jste byl takovým univerzálem mezi zálohou a útokem. Hlavně ať se daří. V Dukle jste se mi moc líbil ještě ve druhé lize.
Honza   

Díky. V Dukle budu plnit roli hrotového útočníka. 

Zdravím. Chci se zeptat, proč jste odešel ze Slávie a jak byste porovnal tyto dva kluby? Děkuji za odpověď.
fanda dukly Jarda   

Ze Slavie jsem odešel, protože to nevypadalo, že se prosadím do prvního týmu a v Dukle byla vidina postupu do první ligy a možnost prosadit se, což se mi po delší době povedlo. Srovnání: Slavia byla silná, vyhrála titul, hrála ligu mistrů. V Dukle se sázelo na mladé hráče, i teď je v týmu dost mladých hráčů a funguje to.

Zdravím,chci se zeptat, jak byste ohodnotil zapas se Spartou..,jste spokojen s tymem Dukla Praha?? Dekuju za odpověď.
Denis   

Zápas se Spartou na úvod ligy se nám povedl, dlouho jsme vedli, ale pak přišlo vyrovnání. Byli jsme víc než rovnocenným soupeřem. Já jsem s týmem absolutně spokojený.

Ahoj Vojto ať se ti daří, chci se zeptat, jak vidíš naše šance letos v lize a zda máme na poháry a kolik bys chtěl dát letos gólu s pozdravem
ROMAN VOLF   

O pohárech bych nemluvil, budeme hrát svůj kombinační fotbal, se kterým Dukla uspěla minulý rok, a uvidíme. Ale myslím, že kolem klidného středu tabulky hrát budeme, co bude navíc, bude super.

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je podle vás v nynější sestavě konkurovat těm lepším týmům jako např. Olomouc, Teplice, Boleslav atd.?
Majky  

Myslím, že jsme dokázali být vyrovnaným soupeřem Spartě i třeba Liberci, tak proč ne i těmto týmům.

Dobrý den,
jakému týmu fandíte ve formuli 1?
Pavel  

Formuli moc nesleduji, ale líbí se mi Redbull, protože ho před zápasem piju 

Osobně se mi vaše hra moc libí, proto bych se chtěl zeptat, jak dlouho byste chtěl zůstat na Julisce. Ať se daří.
tyci

Díky moc. A jak dlouho tu chci zůstat, se nedá říct, jsem tu šťastný.

 Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jak vidíte budoucnost v Dukle. Co říkáte na mládež? (U13 - U15)
P. S. Líbil se mi zápas s Libercem, tak pěkný fotbal v Gambrinus lize jsem dlouho neviděl.
Děkuji za odpověď.
Kuře  

Snažím se dívat na to, co je teď. Moje budoucnost v Dukle záleží jen na mně, jaké budu podávat výkony a střílet góly. Přiznám se, že mladší ročníky moc nesleduji, ale s mládeží se na Dukle pracuje dobře. A fotbal se hraje pro lidi, a když se naše zápasy líbí, je to povzbuzující.
 
Dobrý den, Vojto. Chtěl bych se vás zeptat, jaké máte fotbalové vzory a proč třeba se vám jich způsob hry líbí? Dále by mě zajímalo, jestli máte nějaký svůj oblíbený evropský fotbalový tým, kterému fandíte. A nakonec ještě co rád děláte ve volném čase? Děkuji za odpovědi a přeji vám, ať se daří!
kubane 

 Díky. Mé fotbalové vzory jsou např. Cristiano Ronaldo, jeho hra se mi líbí, protože je to nejkomplexnější hráč světa. Jeho rychlost, síla, dribling, zakončení jsou neuvěřitelné. Oblíbený klub je Manchester United. Už od dob Davida Beckhama. A ve volném čase se snažím hlavně odpočívat, ale když je chuť, tak si rád zahraju basketbal nebo tenis s kamarády. Mým největším koníčkem je jednoznačně muzika, poslouchám ji neustále.

Zdravím Vojtěchu, komu fandil Pavel Hašek v Hotelu Paradise?..popřípadě ty? Díky
cinan   

Komu fandil Pavel Hašek nevím, ale myslím, že to byl Mirek. Asi viděl podobné parametry. :D Já jsem fandil Zuzaně, protože měla největší výstřih.

 
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak vzpomínáte na svoje angažmá v Sezimově Ústí?
fkblsan 

Mé angažmá v Táborsku mi dost pomohlo. Srovnal jsem si věci v hlavě, cítil jsem důvěru trenéra, dařilo se mi, dal jsem pět branek, nabyl zpět sebevědomí, které mi pomohlo potom v Dukle.
  
Chtěl bych se jenom zeptat. Napadlo Tě, tedy aspoň ve snu, že se po Tvém ”nuceném ” hostování vůbec ještě někdy do dresu Dukly vrátíš? A navíc se okamžitě zabydlíš v její základní jedenáctce jako nějaký ostřílený ”mazák ”?
kouk 

Po skončení hostování jsem si věřil i na Duklu a povedlo se. Ostřílený mazák určitě nejsem, od toho máme v kabině i na hřišti jiné hráče.

Dobrý den Vojtěchu, chtěla bych se zeptat na Váš sexuální život, co máte nejraději, jaké polohy atd.? 
Děkuji Vaše fanynka Anetka

Zdravím Anetko, můj sexuální život je v pohodě a svoje triky a oblíbené polohy si nechám pro sebe.

Za který kousek oblečení ve skříni se stydíš?
Jaká část tvého těla se ti nejvíc líbí?
Žárlíš, když se tvůj kluk baví s jinými holkami?
Už ses během jednoho večera líbal se dvěma kluky?
Krajky nebo sportovní: jaké máš právě teď na sobě?
Kdy jsi naposledy lhal a proč?
Co bylo to nejtrapnější, co se ti kdy stalo?
Se kterou hvězdou bys ráda strávil noc?
Co závidíš svojí nejlepší kamarádce?
Jarmila  

Zdravím Sulejovice a konkrétně Michala Přeučila aka korejce :D

Jsi zadaný?
Bára 

Báro, jsem zadaný.

Ahoj, jak posuzuješ postup své aktivní kariery, které období popřípadě trenér/hráč atd. ti nejvíce dali a jak lze porovnat tvé působení ve Slavii se současným angažmá v minimálně navenek skvěle fungující Dukle? Hodně šestí a gólu víc než Lafata :)
PS: Kde ze mas ten facebook? Nemůžu to nikde najit
Lukas   

Postup mé kariéry byl dost divoký, ale mohl jsem si za to sám. Všechny mé zkušenosti mě ponaučili. I od každého trenéra jsem se snažil a snažím si vzít to nejlepší a každý mi určitě něco dal, ale jeden za všechny asi trenér Peřina, který teď shodou okolností pracuje na Dukle. Srovnání už jsem odpovídal dříve, děkuji.

Ahoj,
o tvé dobré výkonnosti jsem přesvědčen už dlouho. Věřím, že to bude ještě lepší. Jaké máš cíle?
Miloslav Tiliček

Díky za důvěru, mé cíle jsou udržet se nyní v základní sestavě Dukly a vstřelit v této sezóně spoustu gólů, a tak pomoci týmu k co nejlepšímu umístění a mému dalšímu postupu v kariéře.

Přeji ti Vojto, ať ti to tam padá. A teď ryze fotbalová otázka: Kdo má větší šanci na tvojí pozornost, Bára nebo Anetka? U Jarmily bych řekl, že je mimo hru.
divák č. 4  

Mou největší pozornost má moje přítelkyně a mé výkony na hřišti.

Ahoj Vojto, co to tetování, co znamená? A kolik jich máš vůbec? Díky!
Eduard 

Mám jich 13 a každé má svůj význam, jako rodina, víra, datum narození atd. Kdybych měl vysvětlovat každé zvlášť, ani by se to sem nevešlo.

Ahoj Vojto,
chtěl bych se zeptat jaké to je, když si podáváš ruce s těmi fanoušky, které vlastně skoro ani neznáš?
Ať to tam padá, Petr.

Děkuji, vynasnažím se. Podávání rukou s fanoušky beru jako poděkování za jejich přízeň (i když by těch rukou mohlo být určitě víc). 

Co Ti ještě chybí k prosazení do základní sestavy.
Pavel 

V základní sestavě jsem byl ve všech zápasech kromě Příbrami, ale sám vím, že přede mnou je spousta práce a tréninku, abych se v ní udržel a posunul se dál.
  
Jdi hrát do Plzně, máš nato!
Kalík 

Díky moc, ale teď sem v Dukle a udělám vše, co bude v mých silách, abych pomohl svému týmu.
  
Chtěl bych se zeptat, do kdy mas smlouvu v Dukle? Jaký je tvůj fotbalový sen? V jakém klubu by sis chtěl jednou zahrát? Dělaš něco navíc pro svoji karieru? Díky a ať se daří!
Čany 

Smlouvu mám myslím ještě rok a půl a tým, ve kterém bych si chtěl zahrát je například Real Madrid, protože zahrát si na San Bernabeu před zaplněným hledištěm musí být neskutečný zážitek. A nakonec, každý hráč ví, kde musí přidat. Takže se snažím po tréninku nebo ve volném čase zapracovat na nedostatcích. ;)