clanek-1
  • Články žáci

  • 10.09.2012

Žáci třikrát vítězně a jednou remíza

O víkendu sehráli starší žáci dva duely s Fotbalovou akademií Šluknovského výběžku, ve kterých zvítězila U15 6:0 a U14 7:3. Mladší žáci zajížděli do Kladna, kde vybojovala U13 remízu 5:5 a U12 výhru 13:7.

FK Dukla Praha U15 - FAŠV - 6:0

Dukla: Czechovsky - Jardeky (35. Tomaides), Kocourek, Šíma (35. Sláma), Král - Šimek, Masopust (35. Dufek), Doležal - Pusch, Tkachenko (62. Kaník), Koubek (35. Nikrmajer). Trenér: Fišar.
Branky: Tkachenko 4x, Pusch 2x.

Ohlasy trenérů: "V utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Soupeř byl velice pasivní s malou snahou vytvořit si jakoukoli šanci na vstřelení branky. My jsme zvítězili vysokým rozdílem, i když branek do Šluknovské sítě mohlo padnout daleko více. Na naší hře jde pomalu vidět zlepšení, jak ve hře, tak i v komunikaci a pohybu."

FK Dukla Praha U14 - FAŠV - 7:3 (3:2)

Dukla: Roub - Hamborský, Praus (36.Kysela), Šimonovský (36. Mentberger), Mareš - Štědrý (46.Herman), Janko, Palivec (36. kosík) - Bažant (36. Bell), Bažo, Stobbe. Trenér: Večeřa.
Branky: Bažo 2x (Stobbe, Mentberger), Stobbe, Janko (Bažant), Kysela (Bell), Herman, Hamborský (Stobbe).

Ohlasy trenérů: „Po celé utkání jsme dobře kombinovali. Hlavní rozdíl mezi 1. a 2. poločasem byl v počtu hráčů, kteří se dostali do zakončení a v kvalitě řešení brankových situacích. V první půli jsme několikrát zbrkle stříleli z hranice vápna i když jsme mohli postupovat až do branky. Soupeř měl velmi nebezpečný přechod do útoku a trestal naše chyby, které vyplynuli ze špatné komunikace nebo špatného odhadu dané situace. Za svoji odvahu vpřed byl zaslouženě oceněn. Díky soupeři to bylo velmi kvalitní, férové utkání nejen se spoustou branek, ale i s pěknými kombinacemi. Potěšilo nás, že závěrečný hvizd rozhodčího byl oceněn potleskem diváků.“

SK Kladno - FK Dukla Praha U13 - 5:5 (3:1, 2:1 / 0:2, 0:1)

Dukla I.: Záhora – Žáček, Hamborský – Tvrdík, Ferreira, Vácha, Babka – Drozd - Bohdan, Jůza, Racocha. Dukla II.: Slanina (Nosek) - Štěpánek, Houha – Nussbauer, Štancl, Studnička, Švihálek – Rattay - Pelc, Kalabis, Tříska.
Branky: Racocha, Ferreira, Vácha, Štancl, Nussbauer.

SK Kladno - FK Dukla Praha U12 - 7:13 (3:5)

Branky: Žůrek 3x, Čapek 3x, Novák 2x, Linhart 2x, Dolák, Stanislav, Kočí.