clanek-1
  • A-tým

  • 27.02.2019

Užijte si sobotní odpoledne na Julisce!

Po delší době se uvidíme na Julisce v sobotu, konkrétně 2. března, kdy od 15 hodin hostíme Sigmu Olomouc. Víkendový termín je dobrá příležitost užít si den na fotbale s rodinou nebo přáteli. A co všechno potřebujete vědět, než v sobotu vyrazíte na stadion?

Brány se otevřou ve 14 hodin, v provozu budou tři pokladny na západním vstupu a jedna pokladna u sektoru hostů. Do otevření stadionu je možné si zakupovat vstupenky za zvýhodněnou předprodejovou cenu, třeba přes SMSticket. Fanouškům, kteří si pořídí vstupenku v předprodeji, je určen speciální vchod směrem k autobusové zastávce Juliska. Děti do 15 let mají jako vždy vstup zdarma.

Pro dopravu na zápas doporučujeme využít MHD, parkoviště na stadionu je stále mimo provoz a dá se tak očekávat zvýšené využití parkovacích míst v okolí stadionu.

Neustále se snažíme zlepšovat fanouškům pobyt na Julisce, proto pravidelně obměňujeme a rozšiřujeme nabídku občerstvení o zajímavé stánky, které sklízejí úspěchy na českých i zahraničních food festivalech a venkovních akcích, tentokrát to budou dva. Stylový foodtruck společnosti Dog´n´roll představí na Julisce fenomén amerických hotdogů, které si zakládají na klobáskách s vysokým podílem masa. V sobotu budou v nabídce dva druhy hotdogů: Smoke Dog (Sallsiccia klobáska, karamelizovaná cibulka, chipotle medová hořčice, slanina, mléčná brioška) a Cheese Boss (Louisiana klobáska, cheddarová omáčka, okurkový relish s pečenou paprikou Poblano, smažená cibulka, mléčná brioška). Kromě toho můžete ochutnat i bramborové krokety s cheddarem a kubánským kečupem a nachos s cheddarovou omáčkou, domácí malinovku, kořeněný horký nealko cider nebo colu od Dr. Peppera. Druhou novinkou na ochozu tribuny bude stánek Syrer Morava, firmy, která své sýry vyrábí výhradně z čerstvého 100% neodstředěného kravského mléka, díky čemuž mají nezaměnitelnou chuť a vysokou kvalitu. Pyšní se čerstvostí, tradiční rukodělnou výrobou a nízkým obsahem soli. Sledování fotbalu si můžete zpříjemnit mlsáním sýrových nití a tradičního kavkazského sýra.

Dále také poběží soutěž s firmou Trikon, která se zabývá potiskem triček. Najděte si na stadionu letáček s pokyny k soutěži, třeba právě vy získáte poukaz na triko s potiskem podle svého výběru či návrhu.

Tak co, uvidíme se na Julisce?