clanek-1
  • Fanoušci

  • 07.09.2012

Fanouškovské okénko: Jak do Budějovic?

V GL sice momentálně probíhá reprezentační přestávka a tak do dalšího zápasu je ještě relativně dost času. Ale hned po zápase s Plzní, ještě na Julisce, se mnozí fanoušci Dukly začali informovat o možnostech dopravy k následujícímu venkovnímu utkání v Českých Budějovicích s vědomím, že jejich skandování tam bude nanejvýš potřebné.

Z již dříve a opakovaně uvedených důvodů není letos doprava autobusem organizovaná a tak se zájemci o toto utkání budou opět dopravovat hlavně vlastními vozidly.

Fanklub Dukly nabízí jak svým členům, tak i neregistrovaným fanouškům pomoc se zabezpečením dopravy k tomuto utkání. Zájemci o dopravu tedy kontaktujte fanklub obvyklým způsobem a vyslovte svůj zájem o pomoc při přepravě do Budějovic. Obdobně jsou žádáni fanoušci, kteří mohou nabídnout volnou kapacitu ve svých vozech, aby opět stejným způsobem informovali o své ochotě fanklub a současně uvedli, s kým jsou již domluveni.

Věříme, že se tímto způsobem podaří do Budějovic a zpět dopravit všechny zájemce o zhlédnutí tohoto zápasu.

Tato výzva bude v okénku fanoušků zveřejněna ještě jednou příští týden a opakovaně se objeví i v příslušném linku v diskuzi ve fanzóně.