clanek-1
  • A-tým

  • 05.12.2018

Letos naposled na Julisku

Poslední domácí zápas tohoto roku odehraje Dukla na Julisce v pátek 7. prosince od 18 hodin, soupeřem nám bude 1. FK Příbram. Té chceme oplatit vysokou prohru ze začátku sezony, přijďte nám fandit a pomoci nám k dobrému výsledku!

Brány stadionu se otevřou v pátek v 17 hodin. Do té doby můžete pořídit vstupenky za zvýhodněnou cenu v předprodeji přes SMS ticket nebo v Dukla Klubu.

Teploty mají být v pátek večer poměrně příjemné, v šest hodin hlásí předpověď 9 °C, pršet by nemělo. Určitě ale nebude na škodu obléknout teplé oblečení. Šálu nebo čepici můžete pořídit třeba v našem fanshopu na západní tribuně. Tamtéž budou k dostání také přátelské soupravy číší na bílé i červené víno za 750 Kč, které nesou logo Dukly Praha a byly vyrobeny k 70. výročí založení našeho klubu. Můžete si zde rovněž zakoupit kalendáře na rok 2019, které jsme pod názvem Slavná historie – nadějná budoucnost nechali vytisknout rovněž k 70. výročí založení Dukly Praha. Jejich cena je 299 Kč za kus. Jsou v nich zachyceny největší žijící legendy fotbalové Dukly spolu s našimi žákovskými nadějemi. Získáte tak nejen hezké vánoční dárky, ale podpoříte i naši mládežnickou kopanou a svůj oblíbený klub.

Po závěrečném hvizdu prosíme fanoušky, aby před odchodem pár minut vyčkali na svých místech, Dukla totiž dodatečně k oslavám 70. výročí klubu přichystala ohňostroj, který potrvá asi pět minut. Tím se také s fanoušky a příznivci pro tento rok rozloučí.