clanek-1
  • Fanoušci

  • 26.09.2018

Dukla skončila druhá na turnaji fanoušků ve Vrbičanech

V sobotu 15. září se ve Vrbičanech u Slaného konal 5. ročník místního Vrba Cupu a poprvé v její historii se turnaje zúčastnili i zástupci naší Dukly. Tým byl poskládán výhradně z fanoušků, kteří ve větší či menší míře chodí aktivně povzbuzovat Duklu na domácí i venkovní zápasy. Ti nakonec na turnaji skončili na druhém místě.

Do turnaje se zapojily celkem 4 týmy a hrálo se systémem každý s každým, 2x10 minut, na hřišti 20x40 metrů a v rozestavení 4 hráči v poli + brankář. V prvním zápase jsme remizovali 4:4 se Sokolem Vraný Old boys, když jsme neudrželi náskok 4:2 a vyrovnávací gól jsme obdrželi těsně před koncem.

Ve druhém utkání s Kulturním domem Vrbičany jsme drtivě dominovali 6:0, přičemž za KD hráli místní hasiči a fandové. Ve třetím zápase jsme porazili obhájce prvního místa z minulého ročníku SK Vrbičany 3:0

Do finále jsme tak postoupili z prvního místa, kde jsme bohužel nestačili na předloňského vítěze Sokol Vraný (jejichž Áčko hraje I.B. třídu) a prohráli těsně 1:2.

Nejlepším střelcem turnaje se stal Dumitru Musteata, který ve 4 zápasech dal 9 branek, nejvíce vychytaných nul (2 ze 4 zápasů) měl Vladimír Hynek – oba členové týmu Dukly.

Poděkování směřuje Martinu Štěpovi, který turnaj organizoval, a také Pedrovi Malému za půjčení dresů na tuto akci.