clanek-1
  • A-tým

  • 13.09.2018

Douděra a Štursa v reprezentaci

Hráči dukelského A týmu David Douděra a Ondřej Štursa se o reprezentační pauze připojili k výběrům české republiky ve svých kategoriích. Jak se jim dařilo?

David Douděra byl povolán do týmu U20 trenéra Karla Krejčího pro další ze série zápasů Elite Tournament. Český tým nejprve po velmi dobrém výkonu podlehl 2:3 Německu, David Douděra odehrál v základu 66 minut utkání. Ve druhém zápase Česko podlehlo 2:4 Portugalsku, dukelský obránce šel tentokrát na hřiště v 63. minutě jako střídající hráč.

Dva členové dukelského A týmu – záložník Štěpán Krunert a útočník Ondřej Štursa – byli povoláni na reprezentační sraz U19 trenéra Jana Suchopárka, Štěpán Krunert z něj pak ale kvůli zranění odstoupil. Sraz proběhl od 3. do 12. září a jeho součástí byla přípravná utkání proti stejně starým týmům Nizozemska a Švýcarska. Proti Nizozemsku se našemu týmu nedařilo, prohráli jsme 1:5, Štursa nastoupil v základu a odešel ze hřiště v 60. minutě. Výborně naopak dopadl zápas se Švýcarskem, v němž Češi zvítězili 5:0. Šturca přišel jako střídající hráč v 63. minutě.

Gratulujeme našim klukům k účasti v reprezentaci. Jen tak dál!