clanek-1
  • A-tým

  • 13.09.2018

Po měsíční pauze na Julisku

Přesně po měsíci se na Julisku vrací fotbal. Ligové 8. kolo se odehraje v neděli 16. září od 15.00, hostit budeme Slovan Liberec. A možná nás čeká jeden z posledních dní babího léta, s návštěvou Julisky tedy neváhejte!

Vstup na stadion bude umožněn hodinu před výkopem, tedy ve 14.00. Zápas krásně stihnete i po nedělním obědě, i tentokrát ale bude připraveno výborné občerstvení. Klobásy, párky a bramboráky v neděli doplní stánek Kaiser Franz, který můžete znát z farmářských trhů. Kaiser franz je pražská streetfoodové společnost, která se zaměřuje na burgery z kvalitních farmářských surovin. V zápasové nabídce budou hovězí a také jehněčí burgery, což je specialita značky.

Počasí na nedělní odpoledne hlásí příjemných 23 stupňů, lístky můžete zakoupit v předprodeji v Dukla Clubu nebo online přes SMSticket, až do otevření pokladen stadionu za zvýhodněnou cenu. Děti do 15 let mají jako obvykle vstup zdarma. Pro fanoušky, kteří si zakoupí vstupenky v předprodeji, je vyhrazen zvláštní vchod poblíž stanice autobusu Juliska.