clanek-1
  • Klub

  • 12.09.2018

Zveme vás na dukelskou cyklojízdu

U příležitosti oslav 70. výročí založení Dukly pořádáme pro fanoušky a příznivce klubu dukelskou cyklojízdu. Přijďte strávit příjemné nedělní odpoledne s přáteli a rodinou. Společně se projedeme na kole okolím Dejvic.

Neděli 23. září si zapište do diáře. V jednu hodinu odpoledne se sejdeme na Julisce u sochy Josefa Masopusta, kde slavnostně zahájíme oslavnou cyklojízdu. K dispozici bude malé občerstvení, které nás nabudí na sportovní výkon. S sebou si vezměte samozřejmě kolo, na sebe oblečení a doplňky v dukelských barvách. Ve žluté a vínové rozsvítíme podzimní šeď města!

Ti, kteří nemají vlastní kolo, nemusejí zoufat. "Rychlý stroj" si můžete půjčit třeba tady, je to kousek od Julisky. A co vás čeká cestou? Zábava, krásná krajina šáreckého údolí, mezizastávky se soutěžemi a na závěr občerstvení v klubovně mládeže na stadionu Juliska.

Na cyklojízdě se potkáte s hráči A týmu, dukelskou mládeží, sportovním ředitelem Günterem Bittengelem nebo marketingovým manažerem Vladimírem Šmírem. Trasa je dlouhá přibližně 15 kilometrů, je tedy vhodná i pro děti. Hlavním cílem totiž není lámat cyklistické rekordy, ale dobře se bavit a užít si pěkné podzimní odpoledne. Doufáme, že se k nám přidáte v hojném počtu a že spolu sousedsky oslavíme narozeniny našeho klubu!