clanek-1
  • A-tým

  • 05.09.2018

Přichází srbský stoper Nikola Raspopovič

Dukla přivádí posilu do obrany, na přestup získala středního obránce Nikolu Raspopoviče. Hráč byl u A týmu na testech minulý týden a osvědčil se, proto se ho klub rozhodl angažovat a nabídnout mu smlouvu.

Osmadvacetiletý Raspopovič se narodil v Bělehradě v bývalé Jugoslávii, dorostenecké roky strávil v bělehradském klubu Rad, kde zažil též ligový debut v srbské nejvyšší soutěži. Za Rad si zahrál i kvalifikaci Evropské ligy. V roce 2015 přestoupil do tureckého Gaziantepu BB, odtud po roce pokračoval do turecké Adany Demirspor. Poté se vrátil do Srbska a jeho poslední zastávkou byl běloruský Šachtar Salihorsk.

Do klubu přichází i díky svému kamarádovi Branislavu Miloševičovi. „Chtěl bych poděkovat lidem v klubu, kteří mi dali důvěru, a také Braňovi Miloševičovi, který mě do Dukly nalákal a moc mi ji vychválil. Věřím, že je to dobrý krok v kariéře, Dukla má slavnou historii a chtěl bych pomoci, aby se jí v této sezoně začalo dařit. V kádru je několik kluků ze Srbska, těším se i na ně. Braňa mi navíc říkal, že v kabině je dobrá parta,“ říká nová posila Dukly.

A jak sám sebe popisuje jako hráče? „Jsem kluk, který je zapálený do fotbalu a do sportu obecně, jsem dost emocionální, mám v sobě zdravou agresivitu a umím nabudit spoluhráče. Myslím, že to Dukla právě teď potřebuje. K týmu se připojím zítra a už se na to moc těším,“ dodal na závěr.

Vítej v Dukle, Nikolo!