clanek-1
  • A-tým

  • 02.08.2018

Týden zahájíme zápasem s Bohemians

Jedno z divácky nejoblíbenějších utkání na Dukle se blíží, v pondělí od 18.00 začne zápas s vršovickými Bohemians 1905. Co je dobré vědět ohledně organizace, než po víkendu na Julisku vyrazíte?

Večerní zápas je jedním z důvodů, proč se na pondělí pro změnu těšit. Protože očekáváme vysokou návštěvu, doporučujeme dorazit s předstihem. Stadion se otevře v 16.00 hodin a do té doby budete moct pořídit vstupenky v online předprodeji za zvýhodněnou cenu. Od 14.30 také poběží předprodej na jedné z pokladen stadionu. Děti do 15 let mají jako vždy vstup zdarma.

Čekání na výkop si budou moct návštěvníci stadionu zpestřit ve FORTUNA:STŘELNICI. Ve velké fanzóně hlavního partnera ligy se bude ve skupinkách soutěžit ve střelbě na bránu. Na nejlepší čekají parádní odměny – poukazy do dukelského fanshopu, volné sázenky od FORTUNY nebo dokonce jackpot v podobě odměny pro celý stadion.

Na základě podnětů z minulých utkání rozšiřujeme na Julisce nabídku občerstvení a zvyšujeme počet stánků s jídlem a pivem. Nové stánky zajistí firma  Street Catering, která přiveze únětické nefiltrované pivo a street foodové speciality: pro masožravce hovězí nebo pulled pork burgery v domácí housce, dále červené kari s kuřecím supreme a quesadillas, a pro ty, kteří dávají přednost bezmasé stravě pak vege burgery s marinovaným portobellem. Kromě únětického piva si budete moct objednat i domácí citronádu nebo ledový čaj, což v horkém počasí jistě přijde vhod. Společnost má bohaté zkušenosti z festivalů a venkovních akcí, umí udělat catering na míru zákazníkovi a dané události, kromě toho provozuje v centru Prahy vlastní Street Burger Bistro.

Nejlepší způsob dopravy na utkání je prostřednictvím MHD. Dukla s Magistrátem hlavního města Prahy domluvila posílení autobusové linky 131 z Hradčanské na Julisku, autobus bude jezdit od 16:30 v pětiminutových intervalech. Těšíme se na vás a doufáme, že si pondělní večer na Julisce užijete!