clanek-1
  • A-tým

  • 10.05.2018

Informace pro fanoušky k zápasu se Slavií

Už jen dva domácí zápasy má před sebou Dukla v této sezoně. První z nich odehrajeme netradičně v pondělí, 14. května od 18.00 hodin na Julisce přivítáme čerstvého vítěze MOL Cupu Slavii. Protože Slavia ještě stále drží naději na zisk titulu, očekáváme vysokou návštěvu. Na co se připravit a na co se těšit?

Zápas začne v 18.00 hodin, vstup na stadion bude umožněn od 16.30 hodin. Od 13.00 hodin bude možné zakoupit vstupenku na zápas v pokladnách u západního vstupu na stadion, předprodej stále běží i online přes smsticket. Doporučujeme dorazit na stadion s předstihem, abyste bez problémů stihli začátek zápasu.

V 17.00 hodin zahájíme společnou autogramiádu dvou legend Dukly a Slavie, Ladislava Vízka a Vladimíra Šmicera. Těsně před výkopem pogratulujeme dívkám z dukelského týmu WU18, které se před pár dny staly šampionkami českého poháru dorostenek.

Partnerem utkání je cestovní kancelář Czech Sport Travel, která nabízí zájezdy na sportovní akce jak pro jednotlivce, tak pro firmy nebo skupiny. Kromě fotbalu se můžete zajet podívat i na tenis, atletiku, formuli 1 a mnoho dalšího. Zájezdy navíc pořídíte za dostupné částky. Czech Sport Travel věnovala na zápas se Slavií cenu do poločasové soutěže – jeden šťastlivec odejde ze zápasu s voucherem na zájezd pro dvě osoby na fotbalový zápas Rakousko – Brazílie, který se koná 10. června ve Vídni. Výhra zahrnuje vstupenku na utkání, dopravu i pojištění.

V pondělí doplní nabídku občerstvení na Julisce foodtruck Salt´n´Pepa, který můžete znát z pražských farmářských trhů a nově i z jejich kamenného bistra na Letné. Foodtruck bude umístěn na příchodové cestě k hlavní tribuně a prodávat bude vynikající burgery – pokud jste milovníci masa, určitě byste je měli během zápasu ochutnat. V prodeji ale bude i vegetariánská varianta. Na dalších stáncích budou opět připraveny grilované steaky.

Kvůli očekávané vyšší návštěvnosti atraktivního zápasu Dukla vyjednala s Dopravním podnikem hlavního města Prahy posílení autobusové dopravy. Bus 131 na Julisku ze stanice Hradčanská bude jezdit od 16.30 do 18.15 v pětiminutových intervalech, což by mělo pomoci k plynulému přesunu všech fanoušků na stadion. Kvůli omezenému počtu parkovacích míst v okolí stadionu doporučujeme využít právě MHD.