clanek-1
  • A-tým

  • 25.04.2018

Na tribunu proti Brnu!

Posledních pět zápasů čeká Duklu do konce této sezony HET ligy. Závěrečnou část zahájí naši fotbalisté tento pátek domácím zápasem s Brnem a vy byste u toho neměli chybět. Na co všechno se můžete těšit?

Výkop zápasu je v plánu na 18.00 hodin, vstup na stadion bude umožněn o hodinu dříve. Pátá hodina odpolední je také časem, kdy se začnou prodávat vstupenky na pokladnách u vchodu na stadion. Otevřeny budou tři pokladny u hlavního vstupu a jedna pokladna u sektoru hostí. S předstihem a za nejvýhodnější cenu zakoupíte vstupenky pohodlně přes smsticket.

Tradiční fotbalové občerstvení s roznosem piva a klobás na tribunu bude tentokrát obohaceno o grilované steaky, které doplní jarní atmosféru zápasu – teploty by se večer měly pohybovat kolem velmi příjemných 19 °C. Na základě podnětů z feedbackového hodnocení minulého domácího zápasu přidáváme na stadion navíc dva stánky s pivem, v dolní části tribuny přibude stánek s párky v rohlíku. Nabídka občerstvení by tak měla pokrýt poptávku návštěvníků stadionu tak, aby se netvořily dlouhé fronty.

Všichni, kdo si zakoupí vstupenku na zápas, budou navíc automaticky zařazeni do soutěže, kterou Dukla pořádá ve spolupráci s partnerskou firmou LOEX, která se zabývá výstavbou zděných domů na klíč, a darovala ceny do soutěže. A že jsou to ceny lákavé! Losovat se bude podle čísla zakoupené vstupenky nebo permanentky, první výherce si odnese herní konzoli Xbox, výherci na druhém a třetím místě pak stavebnici LEGO.

Protože se zároveň slaví Víkend otců, pro všechny tatínky s dětmi budou ve fanshopu na stadionu připraveny drobné klubové dárky, které si před zápasem a během něj budou moci vyzvednout. Věříme, že dorazíte v hojném počtu podpořit kluky z Dukly v boji za udržením ligové příslušnosti.