clanek-1
  • Klub

  • 28.03.2018

Zveme fanoušky na zápas s Olomoucí

Reprezentační pauza skončila a opět je čas na zápasy HET ligy. Ve 22. kole hostí Dukla Sigmu Olomouc, zápas proběhne na Julisce v pátek 30. března od 18.00 hodin. Pro příchozí je mimo jiné připravená i fotografická soutěž o luxusní snídani.

Na Velký pátek volá Dukla své věrné na tribuny. Po výhře na Baníku chceme bodově navázat i proti Olomouci, pevně věříme, že se silnou podporou se nám to povede a že odskočíme ještě o něco výš od sestupových příček.

Stadion se fanouškům otevře v 17.00 hodin. Hned po příchodu, ale i během celého zápasu se můžete navnadit vynikajícím asijským občerstvením restaurace ChopstiX, která bude mít svůj stánek opět na horní části tribuny. Letní závitky, smažené závitky, křupavé krevety a smažená rýže. Taková bude nabídka pro 22. kolo. Kdo dává přednost tradičním fotbalovým pokrmům, jistě rád využije roznosu piva a klobás na tribunu.

A bude se také soutěžit. Ve spolupráci s naším partnerem NH Hotels jsme si připravili fotografickou soutěž o luxusní snídani pro dvě osoby v restauraci Il Giardino, kterou najdete ve smíchovské pobočce NH Hotels. Výherce si užije nabídky bohatých švédských stolů s pestrým výběrem pečiva, sýrů, uzenin, ovoce a zeleniny, ovocných šťáv a sladkostí nebo kvalitní kávy a čaje. Svou snídani si společně s doprovodem vychutná v krásném prostředí luxusní italské restaurace, v případě pěkného počasí lze využít i prostorné terasy, na které návštěvníky uchvátí výhled na Prahu. A jak poukaz na snídani získat?

Začněte sledovat instagramový profil FK Dukla Praha, vyfoťte, jak si na Julisce užíváte zápas s Olomoucí, fotku přidejte na Instagram a doprovoďte hashtagem #Duklove. Redakce Hlasatele z Julisky si po víkendu všechny otagované příspěvky prohlédne a autora toho nejzajímavějšího odmění snídaňovým poukazem.

Čeká nás nabitý pátek a určitě by bylo škoda zůstat doma. Přijďte strávit další večer na Julisku! Vstupenky zakupujte s předstihem na SMSticket, kde vždy garantujeme nejvýhodnější cenu.