clanek-1
  • Klub

  • 09.08.2012

Valná hromada FK Dukla Praha, a.s.

V úterý 7. srpna 2012 se uskutečnila valná hromada FK Dukla Praha, a.s. Během ní se udály dvě změny.

Hlavní a nejpodstatnější změnou, která byla schválena na valné hromadě, je změna předsedy představenstva. Odstupujícího Martina Lafka vystřídal v této pozici pan Michal Prokeš, který bude současně pokračovat ve funkci generálního manažera.  Martin Lafek ovšem nadále zůstává akcionářem klubu a bude pokračovat ve své práci pro FK Dukla Praha, a.s.

Další změnou je již avizovaný odchod pana Voženílka z představenstva společnosti. Novou členkou představenstva se stala Mgr. Kateřina Tetzeli. 

 „Na úterní valné hromadě FK Dukla Praha, a.s. došlo ke změně představenstva společnosti –  odcházejícího předsedu představenstva Martina Lafka nahradil Michal Prokeš, dosavadní generální manažer klubu. Martin Lafek ovšem zůstává akcionářem, a tudíž se bude nadále aktivně podílet na chodu klubu.  Další změnou je to, že novou členkou představenstva se stala Mgr. Kateřina Tetzeli, která nahradila Petra Voženílka. Tímto bych chtěl panu Voženílkovi poděkovat za veškerou práci, kterou pro Duklu vykonal,“ uvedl Ing. Michal Šrámek, generální ředitel.