clanek-1
  • Fanoušci

  • 04.09.2017

Krátký výlet za Ježkem

Po reprezentační přestávce pokračuje HET liga 6. kolem, které naše žlutovínové barvy posílá do Jihlavy. Tamní hokejová Dukla se, jak jistě víte, po letech vrátila do Extraligy, v neděli však jihlavští hokejisté pojedou naopak do Prahy, takže dukelský dvojboj v Jihlavě nás bohužel mine. Nevadí, my si tam obvykle užíváme i samotný fotbal. Loni sice žlutý balet na hřišti srovnal až v ke konci utkání, když jsme už v odlehlém sektoru hostů začali vzývat dukelské fotbalové bohy, jmenovitě Láďu Vízka. Ale zápas to byl fotbalově pohledný, a i v mírném dešti jsme si jej na tribuně užili tak, až nám skoro nestíhali nosit občerstvení. I v hledišti jsme tak snad uhráli remízu, alespoň co se konzumace týče 😊

Letos by to mohlo být podobné – Jihlava opět nehraje úplně špatně, jenom se jí nedostává výsledků a bodů, a termín utkání v babím létě svědčí i dobrému výsledku na tribuně. Pojeďte s námi na hezký nedělní výlet za fotbalem!

Výkop zápasu je v neděli 10. září v 18.00, odjezd z Prahy je v 15.45 od metra Opatov. Cena dopravy je 250 Kč pro člena a 300 Kč pro nečlena Dukla Klubu. Hlaste se všemi standardními cestami – prostřednictvím formuláře na webu, přes fanklubový mail fanklub@fkdukla.cz, nebo na telefonu 775 491 191.