clanek-1
  • A-tým

  • 31.08.2017

Daniel Tetour prodloužil smlouvu do června 2020

Skvělá zpráva pro fanoušky Dukly. Daniel Tetour včera odpoledne prodloužil svou smlouvu s dejvickým klubem do června 2020.

Třiadvacetiletý záložník působí v dresu Dukly od roku 2011. Postupně se propracoval od mladšího dorostu až do prvního týmu, za který dosud v lize odehrál 69 utkání, v nichž zaznamenal 3 branky. V posledních sezónách neodmyslitelně patří do základní sestavy a i přes svůj stále poměrně nízký věk se již řadí mezi zkušené hráče.

„Znamená to pro mě jistotu do dalších let, ve kterých se můžu plně soustředit na své výkony,“ uvedl záložník s číslem 15 bezprostředně po podpisu smlouvy. „Jsem rád, že zůstanu v týmu, který znám a kde působím již delší dobu,“ popsal důvody, proč se rozhodl pro prodloužení smlouvy.

„Daniel patří do skupiny hráčů, kteří se přes naše dorostenecké týmy a juniorku prosadili do základní sestavy A-týmu, a proto si nesmírně vážíme, že se rozhodl svoji kariéru nadále rozvíjet v našem klubu. Podpisem tříleté smlouvy stvrdil svou příslušnost k Dukle,“ připojil své vyjádření sportovní ředitel Günter Bittengel.