clanek-1
  • A-tým

  • 03.08.2017

Branislav Miloševič podepsal novou smlouvu

Srbský hráč se s klubem dohodl na nové dvouleté smlouvě a naváže tak na své předchozí působení v Dukle, za kterou hraje od léta 2015.

Miloševičovi vypršela původní smlouva k 30. červnu a stal se volným hráčem. Klub však zůstal s hráčem ve spojení a nakonec došlo k vzájemné dohodě. Opora posledních dvou let tak bude moci v Dukle navázat na své předchozí úspěšné působení.

Devětadvacetiletý hráč dosud odehrál v české nejvyšší soutěži 46 zápasů a vstřelil v nich 2 góly.

„Měl jsem hodně nabídek, ozvalo se dost klubů, ale nic nebylo konkrétní. Poté mě opět kontaktovala Dukla a rychle jsme se domluvili. Trénoval jsem celé léto individuálně, hned zítra se zapojím do tréninku s týmem a věřím, že budu připraven nastoupit proti Teplicím. Doufám, že budeme ještě lepší, než v minulé sezóně. Kvalita je tu velká. Můžeme jít do každého utkání s tím, že ho vyhrajeme,“ uvedl Braňo bravurní češtinou bezprostředně po podpisu nové smlouvy.

"Ze sportovního hlediska jsme velice rádi, že se Braňo rozhodl pokračovat v následujících dvou letech v našem klubu. Z hlediska integrace je to pro něj velice jednoduché, zná náš herní styl a patřil mezi nejlepší hráče v minulé sezóně," vyjádřil se sportovní ředitel Günter Bittengel k příchodu zkušeného univerzála.