clanek-1
  • A-tým

  • 15.06.2017

Štěpán Koreš prodloužil smlouvu do roku 2019!

Osmadvacetiletý ofenzivní hráč prodloužil svou stávající smlouvu do 30. června 2019 a díky ní věnuje nejlepší roky své kariéry pražské Dukle.

Když v loňském květnu pózoval s dukelským dresem při podpisu nového kontraktu, čekaly se od něj velké věci. Po vydařené sezóně v obuvnickém městě se chtěl Štěpán Koreš posunout zase o krok dál ve své kariéře. Naneštěstí se hned v úvodu letní přípravy nepříjemně zranil a následná rekonvalescence pochroumaného kolene se protáhla, jak už to u těchto zranění bývá, na nezbytných 8 měsíců. Z toho důvodu naskočil do mistrovských zápasů až v závěru ročníku. Nejvíce na sebe upozornil gólem do sítě "své" mateřské Slavie.

„Štěpán je velice komplexním a týmovým hráčem v optimálním věku a jsme velmi rádi, že se rozhodl prodloužit s naším klubem smlouvu a nadále tak rozvíjet svoji slibně se vyvíjející kariéru právě u nás. Napomáhá to ke stabilizaci týmu a celkovému klidu v mužstvu a hodně si od dlouhodobé spolupráce s tímto hráčem slibujeme.“ uvedl k podpisu nové smlouvy sportovní ředitel, Günter Bittengel.