clanek-1
  • Juniorka

  • 22.07.2012

Juniorka během soustředění testovala nové hráče

V minulém týdnu juniorka absolvovala tradiční letní soustředění v Nymburku. Během něj testovala 5 nových hráčů, mezi kterými se objevili i hráči z Gruzie, Arménie či Španělska.

V tamějším centru je již tradicí skvělý servis, a to jak po stránce sportovní a regenerační, tak po stránce ubytováni a stravováni. V průběhu soustředění kluci absolvovali 10 tréninkových jednotek a jedno přípravné utkaní s Kunicemi. V rámci tohoto kempu bylo testováno celkem 5 hráčů, kteří se snažili dostat do kádru.

Jan Juroška, ročník narození 1993, testovaný na post pravého obránce, kde prokázal své kvality. Je hráčem Hlučína, kde odehrál v loňské sezoně 34 utkání v 1. dorostenecké lize. „Určitě bychom ho rádi uvítali v našem kolektivu."

Lasha Shindagoridze, ročník 1993, hráč původem z Gruzie, naposledy působil v dánském Aalborgu v U21 a U19. Testovaný na post útočníka, 193cm vysoký hráč s velmi dobrou technikou a tvrdou střelou. „Hráč nás zaujal a zvažujeme jeho angažovaní."

Xisco Gari, ročník 1993, hráč španělské národnosti, působil v mládežnickém týmu San Francisco na Mallorce. Testovaný na post stopera. „Vzhledem ke krátké době a pouze jednomu odehranému utkání jsme test prodloužili do středy příštího týdne."

Armen Shahgekolyan. Hráč ročníku 1994, testovaný na post středového hráče, pochází z Arménie, je hráčem FC Uliises. „Pracovitý, důrazný s dobrou technikou, ale takové typy již v týmu máme, tudíž mu test v neděli konči."

Posledním testovaným hráčem je Miroslav Červeňák. „Tento hráč u nás absolvoval již test na jaře, zapojil se do přípravy, a uvidíme, zda během měsíční přípravy přesvědčí natolik, aby u nás zůstal" řekl trenér Jaroslav Peřina. Hráč je narozen v roce 1993 a je testován na post stopera.