clanek-1
  • U14

  • 17.01.2017

První utkání v přípravném období jsme odehráli s Meteorem a s Budějovicemi.

Už po dvou úvodních trénincích jsme v neděli odehráli dvě výborná utkání. Jelikož jsme mezi sebou přivítali několik nových kluků, rozdělili jsme tým na dvě party. Kluci tak mohli odehrát poměrnou část z jednoho utkání, což bylo super.

FK Dukla Praha U14 - FK Meteor Praha

Branky Dukly: 28. Atsuta.

Sestava Dukly: Ulman – Komárek, Korseko, Dragošek, Jakoubek – Fišer, Atsuta, Krenciv – Suchan, Barcal, Fischer – Hořt, Peake, Koštialik.

Jaroslav Žipaj: "První poločas utkání s Meteorem jsme odehráli poměrně v dobrém tempu a ve slušné součinnosti. Dokázali jsme si vytvořit poměrně dost příležitostí, bohužel jsme je nedokázali kvalitně dohrát. I ve druhém poločase nám nelze upřít snahu, často jsme ale byli neklidní na míči a postupně nám docházeli síly."

FK Dukla Praha U14 - SK Dynamo České Budějovice

Branky Dukly: Komani (Novotný), Novotný (Zíka), Zíka (Villaseca), Ulman (Komani), Villaseca, Novotný (Fojt).

Sestava Dukly: Spilka – Fojt, Loffler, Tomek, Rada – Villaseca, Zíka, Tsvetanov, - Mareš, Komani, Novotný – Ulman, Divín.

Jaroslav Žipaj: "Na první utkání se hrál velmi dobrý fotbal z obou stran a poměrně ve slušném tempu. Oba týmy si vytvořily poměrně dost brankových příležitostí. My jsme dnes byli v jejich proměňování malinko efektivnější a klidnější. Každopádně pochvala za předvedenou hru pro nás i pro kluky z Budějovic."