clanek-1
  • U15

  • 16.01.2017

Patnáctka vstoupila do zimního přípravného období

V úterý začali žáci kategorie U15 trénovat a o víkendu sehráli první dvě přípravná utkání. V sobotu hráli s Baníkem Ostrava, hra měla z obou stran velmi vysokou úroveň a tempo. V neděli s Českými Budějovicemi prohráli 0:4.

FK Dukla Praha - FC Baník Ostrava 4:5, FK Dukla Praha - SK Dynamo České Budějovice 0:4

Branky: 
Ostrava: Šátek, Helík, Goldschidt, Mareš

Sestava:
Ostrava: Novotný, Erdmann, Noll, Timi, Šebrle, Křenek, Hypius, Hudec, Helík, Šátek, Mareš, Goldschmidt, Mlejnek, Kytka, Homola.
Budějovice: Štefan, Kytka, Noll, Kozojed, Mikuda, Mlejnek, Uhlíř, Spáčil, Závodný, Denisenko, Jirásek, Zahrádka, Helík, Goldschmidt, Hypius.

Hodnocení trenéra Pavla Sedláčka: "S Baníkem kluci i přes prohru předvedli výborný výkon a na to, že trénujeme teprve pár dní, vydrželi i fyzicky. Hra měla spád a o zajímavé situace před oběma brankami nebyla nouze. S Budějovicemi jsme v podstatě po celou dobu hry drželi míč a snažili se prosadit přes zahuštěný střed hřiště, což se nám nedařilo. Přesto, že nastoupili v týmu někteří noví hráči a teprve se seznamují, jsme hráli velmi dobře a i v tomto utkání jsme ukázali vysoký herní potenciál. Těšíme se na další přípravná utkání a soustředění, které nás čeká."

Program U15 v následujících týdnech:

St 18.1. FK Dukla Praha U15 – SK Motorlet Praha (Juliska, 18:00)
So 21.1. FK Dukla Praha U15 – FC MAS Táborsko (Juliska, 10:00)
Ne 22.1. FK Dukla Praha U15 – FC Tempo Praha (Juliska, 9:00), FK Dukla Praha U15 – HFK Třebíč (Juliska, 11:00)
25. – 29. 1. Prožitkové soustředění - Žacléř