clanek-1
  • Juniorka

  • 29.02.2012

Juniorka podlehla polské Wisle Plock

Juniorka Dukly nastoupila během několika dnů k dalšímu zápasu s velmi kvalitním soupeřem. Druholigové polské Wisle Plock podlehla na hřišti v Satalicích 0:4.

„Soupeř z druhé polské ligy ukázal jednoduchost fotbalu. Disponoval velmi kvalitními útočníky s velkým důrazem, s čímž jsme se nedokázali vyrovnat. Už v prvním poločase jsme mohli obdržet více branek než jednu. Ve druhé půli jsme pak bohužel inkasovali třikrát, většina gólů přišla po individuálních chybách. Ukázalo se, že hrát v několika dnech dva zápasy s takto kvalitními soupeři zatím není v našich silách. Hráči nedokázali zopakovat výkon z Olomouce, takže jsme prohráli takovým rozdílem,“ uvedl trenér Jaroslav Peřina.

Ten při utkání testoval dva hráče. Aleš Vilám je hráčem Kunic, stoper Miroslav Červeňák je hráčem Poruby.

Poslední přípravné utkání sehraje juniorka v sobotu, kdy na hřišti Mikulova nastoupí od 10.15 hodin proti Karlovým Varům.

FK Dukla Praha B – Wisla Plock 0:4 (0:1)

Dukla: Kučera – Pospíšil (46. Freitinger), Hrazdíra (46. Preisler), Šmíd (46. Červeňák), Podkul (75. Hrazdíra) – Tenkl (46. Fryčer), Skála, Marič (46. Farkaš) – Kotlík (46. Svoboda), Heráň (46. Vilám), Jíra.