clanek-1
  • WU11

  • 12.10.2016

WU11: Fotbalový výkon na Hájích

V sobotu v čase oběda se sešla starší přípravka dívek na Schulhoffově UMT, kde je čekalo utkání proti klukům z Hájí. Všechny přítomné hráčky si perfektně zahrály, vstřelily několik pěkných branek a ukázaly i mnoho parádních akcí.

Děvčata do utkání vstoupila s obrovskou chutí a dokázala kluky od začátku držet na jejich půlce. K vidění byly vidět moc pěkné individuální průniky, ale i krásné akce, do kterých se zapojily všechny holky nosící dres Dukly. Šancí na skórování bylo opravdu mnoho, svědčí o tom i střelecké představení děvčat. Čtyřikrát se do sítě trefila Niky Bartůňková, po dvou brankách dala Viky Berounská, jednu branku přidala Kačka Šebrlová, Zuzka Mocová a Maruška Šilhavá. Krásných 9 branek a plno radosti. Klukům se podařilo trefit celkem 6x a to znamenalo, že děvčata zvládla vyhrát i další utkání.


Holky byly plné elánu a ukázaly, jak moc zlepšují. Je úplně jedno, kdo jde za tým hrát, ale všichni se snaží do zápasu dát vše a ukázat, jak moc se zlepšují. Patří jim velké poděkování, stejně tak jako patří i rodičům za podporu. Těšíme se v sobotu na Julisce, budeme hrát utkání s Trojou.

Sestava Dukly:Nováková – Dostálová, Černá, Minaříková, Mocová, Šilhavá, Köhlerová, Bartůňková, Bednářová, Šebrlová, Berounská, Výrutová, Smetanová

Jakub Kowolowski: „Slova k tomuto zápasu jsou málo. Měl jsem k dispozici 13 hráček, všechny si zahrály a zároveň holky ukázaly obrovské individuální zlepšení. Mrzí mě, že se hned na začátku zranila Kačka Šebrlová, která bude nějakou dobu bez pohybu. Moc ji s holkama pozdravujeme a těšíme se, až se vrátí. Doufám, že tyto výkony jsou odměnou nejen pro nás, ale i pro hráčky a rodiče. Ten posun je i hlavně díky tomu, že všichni spolupracujeme a máme tu velmi příjemnou atmosféru.“