clanek-1
  • A-tým

  • 19.09.2016

Duklu čeká druhé utkání českého poháru MOL Cup

Ve středu 21. září 2016 bude hrát Dukla pohárové utkání v rámci 3. kola MOL Cupu. Los jí přiřadil mužstvo FC Velké Meziříčí, které hraje Moravskoslezkou fotbalovou ligu. Utkání se hraje na hřišti ve Velkém Meziříčí (ulice U Tržiště) od 16,30 hodin.

A mužstvo klubu z Vysočiny hraje třetí nejvyšší fotbalovou soutěž v její moravskoslezské části druhou sezonu. V loňském ročníku, který byl pro hráče Velkého Meziříčí třetiligovou premiérou, obsadilo 12. příčku.

V probíhajícím ročníku je po osmi odehraných kolech na 7 příčce, ale při bližším pohledu zjistíme, že se stejným ziskem 13 bodů je v tabulce celkem pět mužstev, od čtvrté Olomouce až po osmé Otrokovice, a na první pozici všichni ztrácí pouhé 3 body.

K oporám týmu patří hned několik hráčů s ligovými zkušenostmi. Defenzivního záložníka Jana Šimáčka jsme mohli v minulosti vídat na trávnících Slovácka, Pavel Mezlík sbíral ligové zkušenosti ve Zbrojovce Brno, Pavel Šimr si zahrál taktéž v Brně, ale třeba i v Mladé Boleslavi a nakoukl i do slovenské Fortuna ligy, kde hrál za tým FC Nitra. Petr Dolejš zas v lize debutoval v Českých Budějovicích a hrál za Teplice. 

V českém poháru se "VelMez" potkal s FCS Stará Říše, kterou porazil 2:1. Pak mu stál v cestě druholigový Třinec, který porazil stejným rozdílem 2:1.


Utkání FC Velké Meziříčí - FK Dukla Praha se hraje ve středu 21. září od 16,30 hodin

Adresa hřiště: U Tržiště 841, 594 01  Velké Meziříčí

Přijeďte podpořit náš tým na jeho pohárové cestě!