clanek-1
  • A-tým

  • 08.09.2016

Dukla se připravuje pod vedením trenéra Hynka

Neočekávané odchody v realizačním týmu ze začátku týdne jsou za námi. A-mužstvo dočasně převzal trenér Jaroslav Hynek, pod jeho vedením se hráči připravují na utkání proti Jablonci.

Po dohodě majoritního akcionáře Dukly a předsedy představenstva Slavie, došlo k odchodu Jaroslava Šilhavého z postu hlavního trenéra, kterého o dva dny později následoval i asistent trenéra Jiří Chytrý a trenér brankářů Milan Veselý. 

„Samozřejmě to byl pro nás šok. Já jsem ještě nezažil, že by nový trenér po pěti kolech šel jinam v podstatě z důvodu, že dostal nabídku jinde. Člověk spíš zažil, že trenéři odstoupili po špatných výsledcích. Každopádně nechci panu Šilhavému křivdit, taková nabídka se asi neodmítá, ambice na umístění tam mají vyšší, takže mu nemám co vyčítat,“ okomentoval odchod trenéra kapitán Jan Šimůnek.

Tým tak dočasně převzal trenér Jaroslav Hynek, trenérem brankářů se stal nám dobře známý Tomáš Obermajer a kondičním trenérem zůstává Lukáš Stránský. Zbytek realizačního týmu se nezměnil.

A-mužstvo v úterý standardně započalo tréninkový cyklus ve sportovním centru v Roudnici nad Labem. „Nějaké změny jsou. Jak organizačního charakteru, tak i na hřišti. Hlavní je, abychom začali dávat góly, na tom pracujeme,“ dodal Šimůnek, na kterého se můžete těšit v zítřejším zápasovém preview.