clanek-1
  • Klub

  • 05.09.2016

Týmy U12 až U16 testovaly kopačky

Slunečný 19. srpen byl věnovaný testování nových kopaček od firmy Adidas. Mládežnické týmy Dukly U12 až U16 si tak mohly vyzkoušet nejnovější typy „Adidasek“ po celou dobu tréninku. Navíc pro ně byly připraveny atraktivní tréninkové pomůcky, jako je měření rychlosti střely anebo takzvaná „odrážečka“.

Celý testovací den zaštiťoval nový klubový partner Top4Football, který ve spolupráci s tradičním partnerem Dukly firmou Adidas vytvořil pro žákovské výběry ideální podmínky pro trénink. Ve sportovním areálu v pražské Ruzyni tak byly pro mladé duklácké naděje připraveny nejnovější typy kopaček Adidas ACE 16.1 PRIMEKNIT FG, Adidas X 16.1 FG a Adidas MESSI 16.1 FG. Navíc bylo během tréninku dovoleno si „Adidasky“ vyměnit a posoudit, jaký je mezi jednotlivými typy rozdíl.

Na závěr hodinové tréninku, který měla každá kategorie vyhrazen, obdrželi všichni mladí hráči pozornost od firmy Top4Football a navíc se mohli zapojit do průzkumu prováděném firmou Adidas, který zjišťoval jejich znalost fotbalového světa.

Všechny typy kopaček, které jsou zmíněny v článku, si můžete objednat přímo zde:

Adidas Messi 16.1 FG

Adidas X 16.1 FG

Adidas ACE 16.1 Primeknit FG