clanek-1
  • U15

  • 10.08.2016

Ve skvěle obsazeném turnaji na Kladně jsme vybojovali výborné 4. místo

Na přelomu července a srpna jsme se zúčastnili výborně obsazeného turnaje v Kladně. Kromě nás na turnaj zavítaly týmy Slavie, Baníku Ostrava, Brna, Trenčína, Bohemians, Meteoru a domácího Kladna. K vidění byly výborné utkání a náš tým nakonec obsadil 4. Místo, když v utkání o bronz podlehl Baníku Ostrava.

Výsledky utkání

Základní skupina: 
Dukla - Slavia 1:1, branka: Šebrle
Dukla - Kladno 4:1, branky: Novotný J.3x, Helík
Dukla - Ostrava 0:0

Čtvrtfinále:
Dukla - Bohemians 2:2, 5:4 na pk, branky: Šátek, Goldschmidt, Novotný J.

Semifinále:
Dukla - Slavia1:5, branka: Helík

O 3. Místo:
Dukla - Ostrava 1:2, braka: Kočí

Sestava: Novotný J., Štefan, Bičiště, Hypius, Mikuda, Kleček, Křenek, Neruda, Kozojed, Novotný A., Najer, Kočí, Šebrle, Erdmann, Mlejnek, Tomi, Goldschmidt, Helík, Jirásek, Šátek, Peřina, Mejdr.

Hodnocení trenéra Pavla Sedláčka: "Turnaj byl velmi dobře zorganizován a obsazen. Kluci se opět potkali s těmi nejlepšími týmy z Česka a Slovenska a opět se ukázalo, že se můžeme fotbalově rovnat s jakýmkoli týmem. Naše hra se prezentovala kombinačním fotbalem a kluci už si na míči mnohem více věří než v mladších kategoriích. Je však potřeba neustále pracovat na individuálních výpadcích v rozhodujících momentech, komunikaci a neustálém rozvíjení vnitřní motivace. Turnaj se všem velmi líbil a jsme rádi, že jsme se mohli setkat s našimi kamarády z Baníku Ostrava. Děkujeme pořadatelům a všem rodičům, kteří nás přišli podpořit."