clanek-1
  • WU19

  • 09.08.2016

Remíza s Rakovníkem

Místo tréninku odcestovaly holky na přípravné utkání do nedalekých Lán, kde se utkaly s týmem Rakovníka.


Komentář

Zápas dvou rozdílných poločasů. Domácí si v prvním poločase vytvořily hromadu šancí, ale Bezchlebovou dokázala Frolíková několikrát vychytat. Skóre otevřela Martina Žilinská z ojedinělé akce. Rakovník byl v tlaku, ale vyrovnávací branku dokázaly domácí hráčky vstřelit až po půl hodině hry, prosadila se hodně aktivní Bezchlebová 1:1.

V druhém poločase se obraz hry změnil a i naše holky si dokázaly vytvořit několik šancí a naopak soupeř toho moc neměl. Za nás neuspěla Jana Portešová, Diana Urbánková ani Nikola Kubešová. Zápas tedy skončil remízou 1:1.

Ohlasy trenérů

Ondřej Havlas, trenér dorostenek: "Původně se mělo jednat u generálku dorostenek před 1.ligou. Po náročném víkendu na mezinárodním turnaji ve Slaném, jsme přijeli v hodně namixované sestavě. Většina dorostenek dostala volno a přijeli jsme s týmem složeným z hráček Béčka žen, některých dorostenek a dvou starších žákyň. Holky musím pochválit za předvedený výkon. V druhém poločase jsme si vytvořili dostatek šancí, ale bohužel jsme je neproměnili."