clanek-1
  • Fanoušci

  • 28.07.2016

Kam v pátek? Na utkání Dukla – Teplice!

První liga startuje na Julisce! Už zítra se odehraje úplně první zápas soutěžního ročníku mezi Duklou a Teplicemi. Všichni návštěvníci tohoto duelu se mohou těšit na doprovodný program, novinky v občerstvení a ti nejmenší na „dukláčkovskou“ stránku v Hlasateli z Julisky! Ale pěkně popořadě.

Největším lákadlem bude jistě zápas Dukly proti Teplicím. Se severočeským celkem jsme se střetli celkem desetkrát a v pěti domácích utkáních jsme ani jednou neprohráli. Za zmínku jistě stojí i domácí skóre 16:2, které slibuje zajímavý souboj.

Kdo by si chtěl vyzkoušet nějakou fotbalovou disciplínu na vlastní kůži. V pravém rohu hřiště, konkrétně na tartanu pod tribunou, bude připraveno BILLIBALL HŘIŠTĚ. Netradiční spojení billiardu a fotbalu, které si bude moci vyzkoušet opravdu každý návštěvník stadionu Juliska.

Pro děti máme nově připravenu „DUKLÁČKOVSKOU“ stránku v Hlasateli z Julisky. Každé dítě si bude moci během utkání dojít do FANSHOPU pro RAZÍTKO, takto označenou stránku si z každého domácího utkání uschová. Za takto označené stránky z 5 utkání bude pro něj připraven DÁREK, který si bude moci vyzvednout opět ve stánku s klubovými suvenýry. Tak hurá pro razítka!


Stadion se pro veřejnost otevírá hodinu před utkáním! Utkání začíná v pátek 29. července 2016 od 18:00!

Vstupenky můžete zakoupit online v síti Ticketportal, v předprodeji Dukla klubu nebo na pokladnách stadionu.

Stejně tak budou k dostání permanentní vstupenky, které lze zakoupit v Dukla klubu nebo na pokladnách stadionu.

Více o vstupenkách a permanentkách ZDE.