clanek-1
  • Ženy

  • 11.07.2016

Ženy zahájily letní přípravu

Dnešním dnem vstoupily ženy Dukly do přípravy na jejich druhý ročník v první lize žen. Po krásné páté příčce z nováčkovské sezóny mají děvčata určitě na co navazovat.

Úvodní tréninkovou jednotku absolvoval z velké části obměněný kádr, neboť v letní pauze došlo k mnoha hráčským změnám, které Vám upřesníme v následujících dnech. Prozradit ale určitě můžeme, že tým Dukly doplnily jak hráčky, které ve svých bývalých klubech skončily v dorosteneckém věku a přecházejí do žen, tak zkušené fotbalistky, které jsou první ligou prověřené. Další dvě fotbalistky jsou v našem celku momentálně na zkoušku a čeká se, v jakém světle se předvedou. Zároveň probíhají jednání, kdy není vyloučen příchod ještě jedné či dvou hotových fotbalistek.

Z důvodu hráčských změn nebyl kádr zcela kompletní, jelikož řada nových hráček měla své dovolené naplánované dřív, než se podařilo realizovat jejich přestup do našeho klubu. Některé se připojí už koncem tohoto týdne, kompletní tým pak bude mít hlavní trenér Vetyška k dispozici začátkem týdne příštího.

Součástí přípravného období budou samozřejmě i přátelská utkání, kdy soupeři budou postupně reprezentační tým Vietnamu, Slavia U18, Čáslav a Heršpice.