clanek-1
  • Ženy

  • 05.07.2016

V pondělí začnou ženy přípravu

Hned zkraje příštího týdne začne náš ženský A tým letní přípravné období. Na první trénink se holky sejdou v pondělí 11.7.2016 v 18:00 ve sportovním areálu eRZet (Milánská 471, Praha 15).

„Do druhého ročníku v 1. lize žen vstoupíme v pondělí prvním tréninkem. Na tréninku se nesejdeme v kompletním složení. Některé hráčky se zapojí během prvního týdne. V letní pauze došlo v hráčském kádru ke značným změnám a nové hráčky budeme představovat postupně.
Očekávání do druhé prvoligové sezóny jsou veliká. Chtěli bychom se pokusit porvat o první čtyřku, abychom na jaře neměli starosti s případným sestupem. Laťku v podobě 5. místa jsme letos nastavili vysoko. Věřím, že změny v kádru se projeví pozitivně i na našem herním projevu, který již byl velmi kvalitní.“ pronesl pár slov před startem přípravy manažer ženského fotbalu Ondřej Havlas.

Jan Vetyška, hlavní trenér žen taktéž pro klubový web poskytl pár slov. "Začátku přípravy se nemohu dočkat. Do nové sezóny budeme vstupovat s mnoha cíli a velkým odhodláním. Pakliže úspěšně dokončíme všechna jednání o přestupech, tak budeme mít zdravě posílený tým, s kterým budeme mít ambice předvádět dobrý fotbal a minimálně zopakovat výsledky z jara. Největší výzvou pro letní přípravu bude začlenění nových hráček do kolektivu a vytvoření dobře fungujícího týmu. Chtěli bychom se hlavně starat o kombinaci mentální pohody, nasazení a kolektivní zábavy, která v souladu s individuální kvalitou našich hráček povede k úspěchu v mistrovských zápasech."

Přípravné utkání:

út 19.7.2016, 18:30 Dukla Praha - Vietnam Český Brod, tráva
čt 21.7.2016, 18:00 Dukla Praha - Slavia Praha WU18 Spor. areál eRZet, tráva
so 30.7.2016 17:00 Dukla Praha - Brno Horní Heršpice Spor. areál eRZet, tráva
so 6.8.2016 11:00 Čáslav - Dukla Praha Čáslav, tráva

Facebook pozvánka na první přípravné utkání