clanek-1
  • Klub

  • 08.06.2016

Juliska má za sebou úspěšný nábor

Na druhý pokus jsme letos na krásném stadionu Juliska přivítali přes 60 Dukláčků a Duklaček. Na šesti stanovištích vedli trenéři mládeže různorodá cvičení za pomoci našich žáků a dorostenek. Nábor proběhl 7. června, o týden dříve se bohužel hřiště vinou nárazového deště dostalo pod vodu během jedné hodiny.

Úvodní slova proběhla jako každoročně u sochy naší legendy Josefa Masopusta. Zde děti přivítal i medvěd Julisáček. Všichni přítomní se následně vydali do areálu, kde si prohlédli zázemí a mohli sledovat tréninkové jednotky předpřípravky a mladší přípravky. Před pátou hodinou se děti sešly na hlavním stadionu, kde se utvořilo šest skupinek a šlo se na to.

Na stanovištích děti zkoušely všestrannou sportovní přípravu od opičí dráhy, povalení obra, překonávání provazu všemožnými způsoby, přes válení obrovských balónů, společných her až po fotbálek. Ve všem jim pomáhali naši trenéři, hráči, hráčky a samozřejmě Julisáček.

„Máme za sebou naší pravidelnou akci a dovolím si tvrdit, že úspěšně. Mrzelo nás, že jsme původní termín museli zrušit, ale počasí bohužel nikdo neporučíme. Na druhou stranu si myslím, že jsme si to jak my trenéři, hráčky a hráči Dukly, tak noví Dukláčci a Duklačky plně vynahradili. Těší nás, že je o náš nábor každoročně zájem a děkujeme všem, kteří dnes dorazili.“ zhodnotila akci koordinátorka mládežnických akcí a trenérka Školičky Maruška Sůrová.

Veškeré informace o trénincích a kontakty na trenéry budou do konce týdne rozeslány všem zúčastněným na uvedené kontakty. Pokud někdo neobdrží e-mail do pondělí 13.6.2016, prosíme, kontaktujte slečnu Sůrovou, surova@fkdukla.cz, 732 649 888. Děkujeme.