clanek-1
  • A-tým

  • 02.06.2016

Farma a hráči na hostování v měsíci květnu

Jak se dařilo hráčům Dukly v benešovské farmě a na hostováních v měsíci květnu? Benešov, kde pravidelně nastupují David Tetour, Ondřej Brejcha, Pavel Čapek a Ladislav Vopat si připsal čtyři remízy. Táborsko, kde v jarní části sezony hraje Jan Juroška skončilo ve Fotbalové národní lize na 5. místě!

FARMA SK BENEŠOV

Farma odehrála v květnu pět utkání. Čtyři z nich skončila remízou 1:1. Poslední zápas prohrála vysoko 0:4.

Proti Brozanům Benešov sice nedokázal zvítězit v základní hrací době, ale po remíze 1:1, na níž se podílel gólem hráč Dukly Ladislav Vopat, rozhodl penaltový rozstřel ve prospěch domácích. V utkání nastoupil na celé utkání David Tetour, Ondřej Brejcha a Pavel Čapek. Střelec benešovské branky odehrál 77. minut, vystřídal ho Nicolas Šumský.

Vložené kolo proti Dobrovicím už dopadlo lépe pro domácí celek, který si v penaltovém rozstřelu vystřílel druhý bod. V utkání nastoupil na celé utkání David Tetour, Ondřej Brejcha, Pavel Čapek i Ladislav Vopat.

Utkání proti Táborsku B vyhrál na penalty zase Benešov. Branku dával Pavel Čapek. On, David Tetour a Ondřej Brejcha odehráli celé utkání. Ladislav Vopat vystřídal v 77. minutě. V utkání odehrál 86. minut i Nicolas Šumský.

Domácí utkání proti Mostu vyhrál Benešov opět na penalty. Asistenci si připsal Ondřej Brejcha, který pasem našel Kučabu, který dohnal jednogólové manko a vyrovnal. Celé utkání odehrál David Tetour, zmíněný Ondřej Brejcha, Pavel Čapek a Václav Vašíček. Ladislava Vopata vystřídal v 73. minutě Nicolas Šumský.

Páté květnové utkání Benešov prohrál 0:4 proti Převýšovu. Utkání odehrál David Tetour, Ladislav Vopat a Nicolas Šumský. Ve 49. minutě naskočil Damián Farkaš.

JAN JUROŠKA

Sezónu má za sebou Jan Juroška, který jarní část soutěže strávil v FC MAS Táborsku. A jak se týmu dařilo v posledním měsíci?

První květnové utkání, sehrálo Táborsko netradičně v pondělí večer v Třinci. Byla z toho první jarní venkovní porážka. Jan Juroška odehrál celé utkání.

Následovalo vítězné domácí utkání se Znojmem, kde Jan Juroška chyběl skrz karetní trest. Další venkovní utkání, tentokrát s týmem Karviné, s kterým se Dukla potká v následujícím ročníku první ligy, skončilo remízou 1:1. V zápase s Karvinou si Jan Juroška připsal dalších 90. minut.

Předposlední utkání sezony se hrálo na hřišti Sokolova. Táborsko ho porazilo 2:1. Jan Juroška odehrál celé utkání.

Závěr druholigové sezony zakončili hráči Táborska vysokým vítězstvím 5:1 nad Ústím nad Labem. Ani zde nechyběl Jan Juroška a odehrál celých 90. minut.

PATRIK GEDEON

Bývalému kapitánu A-mužstva, který touto sezonou definitivně ukončil svou profesionální kariéru, se dařilo v dresu Chomutova následovně.

Domácí utkání proti Nymburku Chomutov zvládl a hosty porazil 2:1. Patrik Gedeon v něm odehrál celé utkání.

Venkovní utkání proti Souši Chomutov zvládl vítězně 3:1. Patrik Gedeon v zápase opět nechyběl.

Domácí utkání proti Českému Brodu už body nepřineslo. Chomutov v něm prohrál 0:1 po penaltovém rozstřelu. I v tomto utkání odehrál Patrik Gedeon celých 90. minut.

A poslední utkání na hřišti Úval skončilo prohrou 0:2. Patrik Gedeon naskočil na 57. minut.