clanek-1
  • U14

  • 01.06.2016

Zástupci fotbalové Dukly v Českém rozhlase 2

V neděli 5. června 2016 vysílá ČR2 tříhodinové Dobré ráno s Dvojkou, jehož moderátorkou bude spisovatelka Zuzana Maléřová. Ta mimo jiné přizvala do svého vysílání fotbalisty z týmu U14 Jakuba Štefana, Matěje Klečka, Jakuba Spáčila a Zdeňka Hypiuse, kteří budou v průběhu celého vysílání číst ukázky své a svých spoluhráčů, které vznikly v rámci projektu Celá Dukla čte a píše.

Uslyšíte i texty fotbalových žen a dívek klubu, které budou interpretovat herečky studia Švandova divadla Klára Rotterová a Alžběta Bohdanová. Dále ve vysílání zazní například portrét dlouholetého kapitána Dukly Patrika Gedeona, který ukončil svou profesionální kariéru, osobní vzpomínka herečky Terezy Pokorné na setkání s fotbalovou Duklou, dopis herečky Kristýny Frejové mladým hráčům Dukly, se kterými měla možnost se potkat- a další zajímavosti týkající se práce s mladými talenty v Dukle Praha.

Jeden z nejoblíbenějších pořadů, jehož nedělní variantu moderují vždy známé osobnosti, začíná v 5,00 hodin a končí v 8,00 hodin. Vysílá se živě, pořad pak lze slyšet i z rozhlasového archivu.