clanek-1
  • A-tým

  • 04.05.2016

Farma a hráči na hostování v měsíci dubnu

FARMA SK BENEŠOV

Benešov odehrál v dubnu šest mistrovských utkání. Utkání s SK Zápy skončilo domácí prohrou 1:2, celý zápas odehrál Dominik Preisler, přes osmdesát minut odehrál Pavel Čapek a Nicolas Šumský a do utkání zasáhl Patrik Svoboda s Ladislavem Vopatem.
Na venkovním hřišti Benátek n. J. prohrál Benešov stejným poměrem 1:2. Celé utkání odehráli Pavel Čapek a Dominik Preisler. V 17. přišel na hřiště Nicolas Šumský. Ke konci zápasu naskočil i Ladislav Vopat.
Vítězstvím naší farmy naopak skončilo venkovní utkání v Tachově. Na výhře 3:2 se střelecky podíleli hráči Pavel Čapek a Ladislav Vopat. Celé utkání odehrál i Ondřej Brejcha.
Tři body si Benešov připsal i v utkání s Domažlicemi, které porazil 2:0. V tomto utkání vstřelil opět branku Pavel Čapek. Utkání spolu s ním odehrál i Ondřej Brejcha a Ladislav Vopat.
A vítězná šňůra pokračovala i v dalším domácím utkání proti Královu Dvoru, který Benešov porazila 3:1. Celý zápas odehrál Ondřej Brejcha s Pavlem Čapkem. Ladislav Vopat odehrál 70. minut.
V závěru dubna hrál Benešov na hřišti Loka Vltavín, kterému podlehl 2:4. Jednu z branek dával opět Pavel Čapek. Utkání odehráli i Ondřej Brejcha a Ladislav Vopat. Ke konci zápasu vystřídal Nicolas Šumský.

PATRIK GEDEON V FC CHOMUTOV

Patrik Gedeon v dubnu poprvé nastoupil za svůj nový tým FC Chomutov. Utkání na hřišti Neratovic vyhráli Chomutovští 2:1. Patrik odehrál celé utkání.
Týden na to Chomutov rozstřílel na domácím hřišti Litoměřice 5:0. Patrik si v utkání připsal asistenci na třetí brance zápasu.

JAN JUROŠKA V FC MAS TÁBORSKO

Táborsko odehrálo v dubnu celkem pět mistrovských utkání, Jan Juroška naskočil do třech z nich. 
První dubnové domácí utkání proti Frýdku-Místku bohužel Táborsko prohrálo 0:1. Utkání v Opavě hrálo Táborsko od 66. minuty v početní nevýhodě, ale i tak si odvezlo bod za remízu 1:1. Bohužel další domácí zápas Táborska se nevyvedl. Neproměňování šancí vyústilo v prohru s Vlašimí 0:1, Honza ve všech utkáních odehrál 90. minut.