clanek-1
  • Ženy

  • 14.04.2016

Ženy v sobotu odstartují nadstavbovou část ligy

V sobotu dopoledne, konkrétně v 10:30, se utká tým žen s celkem z Pardubic. Ve sportovním areálu Na Šancích (Milánská 471, Praha 15) začne nadstavbová část ligy o udržení v nejvyšší soutěži. Utkání budou řídit rozhodčí: Šauflová – Hessová, Tůmová

V základní části jsme se se soupeřem utkali dvakrát. Domácí vítězství v poměru 2:0 se rodilo velmi těžce. Utkání rozhodla Adéla Šturmová dvacet minut před koncem. Pojistku přidala v 80. minutě dalekonosnou střelou Eva Rychtarová.

Druhé vzájemné utkání se odehrálo v listopadu na trávě v Pardubicích. Výsledek byl pro nás stejný jako z domácího utkání, tedy vítězství a o dvě branky. Hned v 8. minutě skórovala Sára Plzáková a druhou branku přidala debutující dorostenka Nela Houbová.

Poslední vzájemné utkání:

SK DFO Pardubice – FK Dukla Praha 0:2 (0:1)
Branky: 8. Plzáková, 62. Houbová
ŽK: Černá - Fojtíková
Rozhodčí: Lavrenčíková – Skřivánková, Kánská

SK DFO Pardubice:
Havlíková – Pavlasová, Reinberková (66. Macháčková), Kabeláčová, Kupková, Dobrevová, Hrbková, Martínková (46. Merklová), Kunáková (60. Šmídová), Strachotová, Čechová (46. Černá)

FK Dukla Praha:
Dolejšová – Rzycká, Kozlíková (81. Smíšková), Fojtíková, Houbová (76. Toťová), Plzáková, Beštová J., Bažoutová, Rychtarová, Beránková (85. Sůrová), Kotková (27. Beštová B.)

Facebook event



Rozhovor