clanek-1
  • U16

  • 06.04.2016

Rozhovor s trenérem mladšího dorostu U16, Richardem Polákem

Rozhovor vznikal v týdnu po prvním mistrovském utkání proti Mladé Boleslavi. Nyní má jeho tým za sebou další dva zápasy, proti Pardubicím a Českým Budějovicím. Jak byl spokojený s přípravou na jarní část sezony a jak se týmu daří přenášet nabrané dovednosti do "ostrých" zápasů si přečtěte na následujících řádcích.

O přípravě…

Zimní příprava nám vyšla skvěle po všech stránkách. Přípravná utkání se hrála na kvalitních hřištích s umělou trávou a skladba soupeřů nám také velice vyhovovala. Střídala se náročnější utkání s těmi „lehčími“. Krom toho jsme absolvovali teambuildingovou akci na Zadově, kde jsme zažili spoustu krásných zážitků při outdorových aktivitách.

O pohybech v kádru…

Pohyby v kádru jsou minimální, odešli tři hráči na hostování do partnerských klubů a naopak dva hráči naše řady doplnili.

O prvním utkání jarní sezony…

Nemyslím si, že za sebou máme první zápas. Od 11. ledna jich máme odehraných několik a v každém utkání můžeme vidět momenty přenesené z tréninku. Některé více a některé méně… Přístup kluků v tréninku je velice dobrý a v každém utkání silně zkoušíme dovednosti nabrané v tréninkových jednotkách.