clanek-1
  • A-tým

  • 01.04.2016

Farma a hráči na hostování v měsíci březnu

SK Benešov má za sebou dvě ligová utkání. Domácí zápas proti Čáslavi skončil bezbrankovou remízou 0:0. Na 79. minut do něj naskočil Pavel Čapek, kterého v 80. minutě střídal Patrik Svoboda. Venkovní souboj s Chrudimí prohrál Benešov v poměru 0:4. Do utkání naskočili celkem tři hráči Dukly, na 66. minut zasáhli do zápasu Ondřej Brejcha a Ladislav Vopat. Všech 90 minut odehrál Pavel Čapek.

Patrik Gedeon během zimní pauzy změnil klub a na hostování přešel do Chomutova. Divizní celek města, odkud Patrik pochází, odehrál během března tři zápasy. V prvním utkání podlehl Rakovníku 0:2, domácí utkání proti Vilémovu vyhrál 2:1 a poslední utkání skončilo výhrou Libiše 2:0. Patrik do žádného utkání nenaskočil.

Jan Juroška, který hostuje v druholigovém FC MAS Táborsko, má za sebou celkem tři zápasy v dresu jihočeského města. V prvním utkání Táborsko remizovalo s Olomoucí 1:1, kde si Honza připsal asistenci na jediném gólu hostujícího celku. Po odloženém jihočeském derby s Českými Budějovicemi odehrál 66. minut proti Pardubicím, utkání skončilo bezbrankovou remízou 0:0. Stejným výsledkem skončilo i první domácí utkání Táborska, do kterého naskočil na 58. minut.