clanek-1
  • Klub

  • 11.03.2016

Reakce klubu ke komentáři pana Pavla Procházky

Přečtěte si otevřený dopis klubu adresovaný panu Pavlovi Procházkovi, šéfredaktorovi měsíčníku Hattrick, a autorovi komentáře na serveru eFotbal.cz

Vážený pane Procházko,
 
tímto dopisem chceme reagovat na Váš komentář, který byl zveřejněn 10.března 2016 na webové stránce www.eFotbal.cz. Obsah tohoto komentáře se zakládá na tvrzeních, která jsou nepravdivá a naprosto zkreslující.

Vyhřívání hrací plochy bylo zapnuto permanentně celý měsíc únor a samozřejmě jsme reagovali i na nepříznivou předpověď meteorologů tím, že vyhřívací zařízení bylo zapnuto na plný výkon. Tudíž i Vaše tvrzení, že “…kdyby se pořadatelé na duel patřičně připravili a včas zapnuli své vyhřívací zařízení, muselo by se malé derby Dukla – Sparta odehrát v řádném termínu.“ je naprosto scestné a nepravdivé. Pořadatelé i celý klub udělali maximum pro to, aby byla hrací plocha způsobilá, bohužel klimatické podmínky byly natolik nepříznivé, že se utkání odehrát opravdu nedalo.

O odložení utkání rozhodl hlavní sudí delegovaný FAČR na tento zápas, pan Tomáš Kocourek, který bezprostředně po svém rozhodnutí potvrdil, že stav hrací plochy se stal neregulérním, a tudíž i nebezpečným pro zdraví hráčů, několik minut před oficiálním začátkem utkání. V rozhodnutí odložit malé pražské derby podpořily sudího Kocourka oba tábory, které na rozdíl od Vás, mají dostatek zdravého rozumu. Navíc je naprosto irelevantní i Vaše tvrzení „Do hospody bez peněz nelez“ a to vzhledem k tomu, že Dukla Praha má na svém stadionu moderní vyhřívací zařízení, které je srovnatelné s většinou ligových celků.

Váš komentář nejenže zkreslil situaci, která před neodehraným duelem Dukla – Sparta nastala, ale poškodil náš klub a produkt s názvem SYNOT liga. Tímto Vás žádáme o omluvu adresovanou našemu klubu, která se objeví na webovém portálu www.eFotbal.cz a prosíme Vás o to, aby se Vaše články zakládaly na pravdě a objektivním úhlu pohledu. Jelikož výše uvedený komentář je pravým opakem.