clanek-1
  • WU11

  • 09.03.2016

WU11: Povedené výkony v Radotíně

V sobotu 5. března se vypravila naše starší přípravka do Radotína na turnaj kluků r.2007. Společně s maskotem mimoněm na místo dorazilo několik hráček, které následně bojovaly v konkurenci 7 týmů a nakonec se po 3 výhrách a 2 prohrách umístily na 5. místě.

VÝSLEDKOVÝ SERVIS:

Skupina A:
Dukla – SK Benešov 3:1 (Köhlerová 2x, Sýkorová)
Dukla – TJ Štěchovice 1:4 (vlastní)
Dukla – SKP Rakovník 0:1

Play-off o 5.-8. místo:
Dukla – TJ Sokol Řepy 3:1 (Mocová 2x, Sýkorová)

o 5. místo:
Dukla – Povltavská fotbalová akademie 1:1 (Mocová) penalty 3:1 (proměnily Mocová, Šilhavá, Köhlerová)

Sestava Dukly: Nováková D. – Köhlerová, Dostálová, Kolowrat, Mocová, Sýkorová, Šilhavá

Hodnocení trenéra

Jakub Kowolowski, trenér: „Jsem rád, že se naše děvčata mohla účastnit další akce s klukama, kteří jsou o rok mladší. Trochu to samozřejmě nabouraly prázdniny, nemoce, příp. to, že turnaje se účastnily holky 2006 a ml. Přesto si holky zahrály a opět sbíraly potřebné minuty. Je vidět, že se holky zlepšují, ale všechno chce ještě čas.

Co se turnaje týče, jsem velmi, velmi spokojen. Ukázal mi mnoho pozitiv. Kdo se díval pozorně, všiml si, že rozehrávku a určité herní situace už holky věděly, jak mají řešit a pohybovaly se velmi správně. Bavíme se tu o využití volných prostorů pro kličky, nahrávku křížem na volnou spoluhráčku, při zisku míče nebo rozehrávce práce s šířkou hřiště, přebírání míče správnou nohou a do správných prostorů. Mohl bych jmenovat dále, ale toto všechno se podepsalo na našich výborných individuálních výkonech a musím holky velmi pochválit.

Děkuji také rodičům za podporu a budu se těšit na další fotbalové akci.“