clanek-1
  • U13

  • 02.12.2015

Na halové mistrovství ČR se kvalifikovali i mladší žáci U13

V kvalifikaci na halové mistrovství České republiky se po čtyřech vítězstvích a jedné prohře v zápasech skupiny kvalifikovali mladší žáci U13. O den dříve zvítězili v přátelském utkání nad Trutnovem.

Sobota 28.11.2015 - PU MFK Trutnov

FK Dukla Praha U13 - MFK Trutnov U13 13:7 (8:4)

Patrik Zeidler: "V mixované sestavě s kluky ročníku 2004 jsme odehráli přípravné utkání s MFK Trutnov. Bohužel nikdo z našich hráčů nedokázal vzít zodpovědnost na svá bedra. Hře chyběla myšlenka a rozhodně se nedá říct, že bychom v tomto střetnutí nějak dominovali - minimálně na jedné polovině hřiště se s velmi kvalitní sedmičkou hostů hrálo více než vyrovnané utkání."

Neděle 29.11.2015 - kvalifikace na halové mistrovství ČR - Kladno

FK Dukla Praha - SK Kladno     6:0
FK Dukla Praha - FK Teplice     2:3
FK Dukla Praha - FK Ústí n/L     8:2
FK Dukla Praha - AC Sparta Praha     4:2
FK Dukla Praha - FC MAS Táborsko     5:1

Patrik Zeidler: "Druhá polovička týmu odehrála v neděli kvalifikační turnaj o postup na finále halového mistrovství ČR za účasti Sparty, Teplic, Kladna, Ústí, Táborska a našich borců. V úvodním utkání jsme přehráli po vlažném výkonu domácí Kladno, poté hlavně díky první desetiminutovce nezvládli utkání s Teplicemi a v posledním souboji před "obědovou" přestávkou jsme přestříleli Ústí nad Labem. V duelu o všechno jsme se utkali s největším favoritem - pražskou Spartou - kluci předvedli neskutečně obětavý výkon a i přesto, že pětinu hrací doby odehráli ve třech hráčích v poli, tak utkání zvládli a svůj postup do finálového turnaje, který se uskuteční hned další víkend, potvrdili závěrečným jednoznačným vítězstvím nad Táborskem, které silně potrápilo Teplice i Spartu. Postupem jsme tak napodobili své starší kolegy, kteří o den dříve ovládli stejný kvalifikační turnaj pro kategorii U15."